Tandläkare

I fredags åt jag kolabönor och fick förjävla ont i en tand. Misstänkte att en gammal lagning gått ur. Gjorde ont o speciellt om jag åt nåt som var hårt. Ringde tandläkaren idag och fick tid 15.30. Och tydligen så hade jag inte gått hos dom förut för de hade inga papper på mig överhuvudtaget. Var så jävla längesen jag var hos tandläkaren så jag minns inte heller. Ja iallafall så röntgade de den onda tanden och kom fram till att den var DÖD...men va fan...jag har en död tand..gud va roligt. INTE. Detta innebar att tandläkaren idag fick rengöra in till roten och lägga på en provisorisk lagning för att sen rotfylla den. Jag kände inte ens av att hon borrade i tanden på mig=/....jag fick lite lägg panik och dödsångest när hon la över nån jävla blå gummiduk som höll på att kväva mig på riktigt och saliven höll på att svämma över inne i käften eftersom jag inte kunde svälja...riktigt läskigt va det! Jag har inte vart rädd för tandläkaren förut men de två sista gångerna jag vart iväg nu har vart skrämmande. Borrandet gör att jag blir helt yr i skallen och det känns som jag ska svimma..usch!
Men nu är det värsta över sa hon och nästa gång ska jag bara lägga i en duk eller va hon sa! Blir nog dock en jävligt dyr historia...

Men hellre en rotfyllning än att jag ska behöva dra ut tanden..det liksom vägrar jag eftersom den sitter så den syns när jag ler också!


Kommentarer
Postat av: Marie

TAAAACK <3



Sådär har jag också gjort, rotfyllt en tand och tyckte inte heller att det gjorde nämnvärt ont. Man har ju fått hör att det ska göra så OOOOOOOOOOONNNT av folk så jag hade ju gått och stressat opp mig i onödan



Hoppas att du slipper tandbekymmer nu då

kramar

2011-11-14 @ 19:22:23
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: sofi

Usch. jag gillat inte heller tandläkare men ska dit och få mina tände iordning gjorde snart. Jag var inte heller rädd för tandläkaren när jag var mindre men nu skakar jag så fort jag kommer dit och ligger i den stolen det är jätte obehagligt.

Kramar

2011-11-14 @ 22:07:40
URL: http://mammaochtessie.blogspot.com
Postat av: susanne

hade också gjort så som du gjorde rotfyllt. hoppas de blir bra snart igen kramen

2011-11-15 @ 06:32:05
URL: http://mittvitahemi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad jobbigt!



Jag har fått tandvärk men jag drar mig för att gå dit.. inte för att jag är rädd men för prislappen!

2011-11-15 @ 07:44:25
URL: http://shabbychicme.blogg.
Postat av: Mimmi

Gör ALDRIG en rotfyllning igen, det värsta jag gjort.

Från det ena till det andra, din blogg är görfin, hur gör du för att inte ha reklam, du har ju också gratis blogg. Kram

2011-11-15 @ 08:54:13
URL: http://jagolejonen.blogg.se/
Postat av: thinki.se

Usch! Inte kul.

Och dyrt me'!

Jag ska till tandis på torsdag.

Vill inte ha några överraskningar då! Huh.

2011-12-02 @ 20:45:46
URL: http://www.thinki.se/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback