Länken

Länken i förra inlägget funkade inte men tack vare att Lattemorsan sa till så ska det va fixat nu!
Annars klickar du HÄR så kommer du rätt. Är aktiv i den bloggen igen så in och läs och lägg till på bloglovin. Eftersom bloggen legat nere så är alla prenumeranter borta och man får alltså börja prenumerera på nytt=)

WELCOME!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Går tillbaka till himmelohelvete

Ja 2 månader gick det här sen orkade jag inte längre..himmelohelvete ÄR min sida och mitt eget domän. Skillnaden mellan en gratisblogg och sin egen är stor. Finns så mkt mer att göra på en egenägd!

Så ni hittar mig HÄR ni som vill fortsätta följa mig=))

LOVE <3

Glöm inte lägga till min nya blogg på bloglovin=))


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Kurragömma

Man skulle kunna tro jag leker kurragömma eftersom jag totalt skitit i att blogga. Riktigt så illa är det inte, men tiden och framförallt lusten är som bortblåst. Jag försöker hitta den men det är svårt.  Jag har en massa annat som måste göas och nu är dessutom alla barnen hemma så tiden vid datorn är ju inte direkt nåt jag får prioritera, även om jag faktiskt borde sitta här och plugga nu. Har massa inlämningar som måste in..men inte ens dom orkar jag ta tag i!

Julen har varit väldigt bra här iallafall. PÅ julafton käkade vi gott här hemma bara vi i familjen och sen kom svärisarna och min mamma, pappa och syster och vi smaskade på ris a la malta och godis framför Kalle Anka. Tomten dök upp, ungarna slet upp julklappar. Alla var nöjda utom Molly som nästan bara fick kläder....så idag ska hon få ut och handla lite leksaker för sina pengar=) Kan förstå henne för kläder är väl inte så roligt o få när man är 5 år men samtidigt var det något hon var i stort behov av men det är väl inte så lätt för henne att förstå kanske! Nåväl hon var dock nöjd så men som hon själv sa "njaa mamma jag är ganska nöjd men" hihi Inte så att hon grät o skrek utan hon var bara ärlig och talade om som det var!

Jag fick också några julklappar. Presentkort på kök & present här i stan och 2000kr. Plus en matlagningsbok om vilt. Perfekt jag är supernöjd! Hade inte räknat med något!

Frukostdags här, bilder får det bli en annan dag!

Besöker er när jag hinner också, just nu är tiden knapp!
<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Dan före dan före dan

Och idag har vi fått gjort lite mer inköp av julklappar. Herregud va dyrt allt blir....HUH...vill inte kolla kontot efter denna julen iallafall!
Sitter nu med röd färg i hövve, klippte mig hos min vän C förut så jag såg ut som en skabbräv efteråt. Ja inte för att hon har klippt mig SÅKLART för det blev jag görnöjd med, utan för att färgen försvinner ju på en del ställen då. Så nu blir det i med en ny innan jag slänger mig i säng.
Imöra ska jag göra de sista inköpen och maten ska handlas=) Skönt o slippa stressa. Jag stressar ju alltid dock men inte mer nu än annars. Ska städa imorron tänkte jag så det är fint här hemma=)

Gud så totalt meningslöst inlägg...känner mig inte rofylld nog att blogga

Kommer tillbaka när jag har mer att skriva*S*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 8 kommentarer




Vit Jul

Det pågår heta diskussioner huruvida man ska ha en "vit jul" eller inte! För oss här på annevigatan 23 är det en självklarhet att ha en vit jul utan nån som helst alkohol. Ja nu menar jag julafton då endast för juldagen är jag full som en kratta. Närrå men jag festar på juldagen och kommer göra i år också. Hade ett uppehåll förra året när jag var gravid så nu jävlar ska jag ta igen det i år. Suuuuuuuuuupa!! *host host* Skojar såklart fattar ni väl och gjorde ni inte det så bör ni nog ta er en funderade. Jag ska INTE supa, däremot ska jag festa som jag skrev. MEN julafton då...då dricker inte vi så mycket som en droppe alkohol. Det har inte funnits i mitt hem en endaste gång så länge jag kan minnas och så vill jag även att mina barn ska ha det. Vi dricker aldrig när barnen är hemma övrig tid på året heller så. Jag är stolt nykter när mina barn är med mig året om!

Sen kan jag väl tycka det är ok om nån vill ta en julöl till maten men för mig är det obegripligt hur fan kan man dricka sig full när barnen är med? Är man så törstig att man måste ha alkohol i sig innan man fått barnvakt? "ja men en av oss är ju nykter" Kvittar väl för helvete..dricker man sig full, så blir man också personlighetsförändrad och detta märker barnen, allt annat är bullshit!

FÅr ont i magen när jag tänker på alla barn som lider åren om och kanske framförallt på storhelger som Jul, midsommar, påsk, nyår osv. Alltså allt kanske är frid och fröjd så länge barnen är vakna..men så går de och lägger sig och då åker flaskorna fram...fy fan för att vara det barnet som vaknar då och ser sina föräldrar dyngraka. Eller de föräldrar som super sig fulla hela dagarna och barnen ser allt..alltså nä usch jag orkar inte skriva om det en gång!

Många säger att barnen får en sundare inställning till alkohol om man dricker den när barnen är med. SKITSNACK är vad det är, nån jävla ursäkt för att få suga i sig o bli full. Tror knappast mina barn lider av att inte se oss dricka här hemma. De vet om att vi går ut på fest ibland och då har vi barnvakt. Att det är något man gör som vuxen. De vet att man kan ta en cider, öl hemma OM MAN VILL. Det finns det andra som gör som de är hos ibland och det är helt okej tycker dom. Så vi skulle väl kunna göra det också MEN vi vill inte. Sanny kan ta en folköl nångång jävla sällan men det är det enda. jag tog EN HALV cider i somras när vi grillade...sen hällde jag ut den. Är ju fan inte ens gott. Nä jag dricker för att bli full de gånger jag dricker, annars håller jag mig till pepsi max....eller det får väl bli julmust nu då:p

Juldagen Då tar vi cider och kir och en jävla massa cigg=)

SKÅL!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Julefrid släng dig i vägga!

Alla är så glada, allar har så mycket julefrid, alla är så jävla duktiga....WHAT THE FUCK!?!? Alltså är julen nån jävla prestationsgrej människor imellan? Det ska bakas godis, maten ska helst göras i november redan och det ska vara all jordens mat också...även fast man inte äter skiten så nog fan ska den finnas på julbordet. Och godis i mängder, den som gör mest och bäst godis vinner. Den som handlar dyrast julklappar till barnen vinner också, den som har städat mest hemma ja den vinner absolut. Alltså va fan är det här för jävla jål (jål är nog värmländska och betyder typ löjligt). Varenda jävla människa skriver på facebook och bedyrar va jävla duktiga dom är. Helst ska man ha med barnen på ALLT också...haha jag klädde granen själv här, jag bakade risbräck o knäck själv...nåde ungarna om dom kommer o stör mig liksom?! Jag har rörigt som fan hemma, jag har inte handlat alla julklappar än, jag skiter i o göra mer godis, köttbullarna gör jag samma dag och jag gör PLATTA köttbullar för de går möe fortare o steke. Vi kommer inte ha så mycket julmat i år då vi valt att äta själva och så får våra föräldrar komma sen och fika istället. I år har vi valt att faktiskt försöka stressa ner och inte va så jävla hysteriska som alla verkar vara. Herregud det blir väl julafton ändå väl? Jag fyller faktiskt år imorron med, men som vanligt så är alla så stressade och det liksom glöms bort. Gör mig inget i och för sig för jag tycker det är lite jobbigt att bli firad faktiskt. Juldagen ska jag ha fest för att jag har fyllt år och det är mest för att jag vill bjuda på min fantastiskt goda smörgåstårta. hahahaha paketen skiter jag liksom i, en kram räcker gott och väl för mig=)

nej gött fölk försök o stressa ner lite och njut av varandra istället. Låt barnen slippa få irriterade stressade föräldrar....
Jag ska iallafall försöka. Så idag ska jag handla sista julklapparna, köpa bingolotter tills imorron och sen plocka ihop här hemma. Maten handlar vi imorron och gör den på julafton=) Behöver inte stressas mer än en vanlig middag väl? Får allt i oss maten ändå=)

GOD JÄVLA JUL på er


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Grattis Molly 5 år

Idag fyllde våran goa tjej 5 år! Hon har fått massa leksaker, kläder och pengar! Har precis haft kalas för mor och farföräldrar, även min bror och  hans tjej kom också! Tack till er alla <3
Hon var så rolig igår kväll, då skulle hon absolut sova i sin säng, vilket hon inte gjort på väldigt väldigt länge. Men nu låg ju alla hennes presenter där inne och då gick det bra*S* Inatt vaknade hon...upp o bajsade, och gick sen o la sig i sin säng igen...när hände det senast liksom? Hon kom dock in sen efter en timme...och började snattra..i ett gick det "mamma du vet till möran, då går jag in i tvrummet så kan ni komma dit med alla paket" " du mamma, ni kan bära 2 paket var då" " du mamma nu har jag nog växt lite sen vi mätte mig igår nu när jag fyller 5" osv osv osv..klockan halv 2 på natten*S*
Imorse smet vi upp men hon var ju lika snabbt uppe också..så vi bad henne gå in och sova räv en stund och det gick bra hihi. Sötfisen!

Här har hon precis öppnat några paket=) Jättenöjd=)


Vi tände det 4e ljuset också...tänk nu är det mindre än en vecka kvar. Såååå mysigt, jag älskar verkligen julafton=)


Fick bli en vanlig tårta idag, brukar beställa annars men vi hade faktiskt inte råd med det. Så en tårta med chokladpudding och marsansås, täckt med grädde och mintchoklad och nonstop. Göttans=)


Granen kom in igår också och vi klädde den! Sanny ser alltid ut en gran redan på sommaren, om inte ännu tidigare. i år var det bara stubben kvar när han kom...*morr* så nu sitter nån med en jävligt fin och stor gran hemma. MEN han hittade denna istället, den är inte stor men väldigt jämn och fin! Vi är väldigt kräsna när det gäller gran. Den ska va jämn och tät, det är väldigt viktigt för oss=) Och se så fint det blev=)



Har inte hunnit med att besöka bloggar..får se om jag hinner sen, måste plugga också. Sen köpte jag Jägarna 2 förut på Ica som jag måste se ikväll när Nikki somnat!
Men jag kommer inom när jag hinner

kram <3

Molly vi älskar dig vår underbara goa glada 5åring


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 15 kommentarer




Har du gjort en Gastric Bypass? LÄS OCH SVARA TACK!!

En lång dag är snart till ända. Steg upp klockan 5 imorse och åkte mot Torsby sjukhus kl 6. Fick följa av en annan tjej från Säffle också, trevligt med sällskap=)
Fick massa information om hur en operation går till, förberedelser inför och sen hur vi ska leva efter en operation. Kan säga att jag är mer säker nu på att jag vill göra det här än innan jag åkte dit. DOCK så finns det ff frågor såklart som jag vill ha svar på. Bland annat dessa:

1. Är det värt en operation trots dumpningar?
2. Om man vill festa nångång hur funkar det? Kan man dricka alkohol och i vilken mängd. Hur ändrar sig festen från innan du op:ades till efteråt? baksmälla?
3. Är det svårt att lära sig äta rätt
4. Fick du mycket överflödigt skinn?
5. Hur lever du ditt liv idag? När gjorde du din op. Hur är din vikt idag?

Detta är några frågor jag vill ha svar på.

Det mesta såg bra ut för mig, blodtrycket var dock högt idag igen och järnet lågt, så det måste jag fixa till. Men ska köpa järntabletter imöra och sen blodtrycket ska jag få kollat på vc här om en vecka eller så=) Är inte så orolig för blodtrycket eftersom det brukar skjuta rätt rejält när jag blir nervös o stressad och ja det har jag ju vart nu ett tag!

Något jag lärde mig idag var att man ALDRIG nånsin kan veta hur det är att göra en operation innan man själv står där. Jag vet såååå mycket mer idag än jag nånsin vetat. Jag tänker därför skita i att lyssna på vad alla andra säger. Det är MITT val. Däremot kommer jag lyssna på erfarenheter från andra som gjort operationen och ta till mig deras ord. Dock är det helt individuellt hur man mår efteråt men det är ju alltid intressant att höra andra ändå=)

Har fått flera mail, sms, chattmeddelande på facebook. Folk som berättat att de opererat sig och gärna stöttar och svarar på frågor, sånt värmer väldigt mycket. Tack till Er!

Nu är jag jättetrött, sov kanske 3 timmar inatt eftersom Nikki var vaken en del..inatt sover hon hos mormor..gissa om jag ska tillfället i akt att SOVA:..hoppas det funkar med!!!

Tack till er som tar er tid att läsa detta inlägg och svara, betyder mycket för mig <3


· Kommentera inlägget här ·
Vikt 13 kommentarer




"Fat kid"

Ja igår blev det lite hetsigt på facebook när en av mina "vänner" la ut en video. Hon skrev som överskrift något fruktansvärt ang killen i randigt som ni ser en bit in i videon. Hon kallade pojken FET och en massa otrevliga saker. Jag påpekade detta för jag tycker verkligen inte det är okej att benämna någon till utseendet så...och absolut inte ett barn.
Barnet får ett utbrott efter ha blivit väldigt besviken och ja han går hårt åt på sina föräldrar MEN herregud han är ett barn och vi vet INGET om eventuella diagnoser, eventuella andra bakomliggande faktorer etc. Det som gör mig så förbannad är att man faktiskt dömer ut barnet pga en liten jävla videosnutt bara.

Jag skrattar bara åt videon och tycker den är helskön. Jag hade fan inte heller blitt glad för en tröja med Hello Kitty på om jag vore han;-)

Jag nämnde nåt igår i mina kommentarer också om att det är väl bra att barnen VÅGAR visa känslor hemma, att man vågar bli skrikarg osv. Det blir mina ungar också ibland men inte är de alla de där vidriga sakerna hon vräkte ur sig igår för det. När nån av oss här hemma blir sådär skrikarg så är det såklart jobbigt MEN vi är också väldigt noga med att be om förlåt när vi bråkat och talar om varje dag att vi älskar varandra. Så kanske de gör här också, men det ser inte vi. Och då är det tydligen lättare att bara häva ur sig och döma detta barnet för några få sekunder på internet liksom. Fy fan va förbannad jag blir!
Och VARFÖR skriva ut "den feta ungen i randigt" ? Det hade väl ändå räckt att skriva "barnet i randigt" eller nåt liknande...

Hon anklagade mig för att inte kunna engelska eftersom jag inte begrep det hemska i detta osv...jag kan engelska och jag förstår vartenda ord som ungen sa MEN jag dömer inte han bara för några få sekunder på nätet. Det är väl inte så jädra roligt om ens unge häver ur sig sådär men herregud...han kanske är jordens goaste unge annars men blev fruktansvärt besviken här.

Jag var dock inte ensam om att tycka samma sak!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 10 kommentarer




Blir ledsen

Blir väldigt ledsen ibland!


<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 9 kommentarer




Vilken kamera ska jag välja?

Nu måste jag ha er hjälp! Jag har sålt min Nikon D40 och har nu börjat kolla på en annan digital systemkamera!
Den ska alltså vara bättre än den jag hade, men ändå inte svindyr. Det ska va bra med pixlar i, gärna film, bra blixt, bra objektiv, kanske macro osv...

Ös ur era tips om vad jag ska välja!!!

TACK=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 10 kommentarer




Viktoperation, tankar, irritation, förståelse

Tack som fan för alla kommentarer till inlägget Min hemlis det värmer som bara den! Ni är de flesta väldigt positiva till det här medans några är mindre positiva. Det är helt okej att skriva om alla komplikationer som kan tillkomma MEN jag vill ändå påpeka att det här inte är något jag bestämt mig för över en natt. Detta är ett beslut som jag tänkt på länge, inget är heller klart än. Jag vet att ni bara menar väl när ni skriver om vad som händer om dumpningar osv och jag har läst väldigt mycket om allt på nätet i form av forum, google, pratat med andra som gjort samma operation osv. Jag vet att detta inte är en genväg osv. Jag vet också att det inte bara är att operera sig och sen tro att livet blir en dans på rosor. Man måste ändå kämpa. Men efter en operation så hjälper kroppen iallafall till lite. Jag klarar det inte själv och det är det jag blivit medveten om nu! Jag väger 100kg...(ouch det där gjorde ont att skriva och tala om för hela världen) och jag måste göra nåt åt det nu. Jag har sjuklig fetma vilket också är farligt. Jag vill leva länge och jag vill ha energi och kraft att orka med mina barn, det har jag inte nu.

Detta med vikt är faktiskt väldigt känsligt. Många tror att det bara är att äta mindre och att röra på sig mer. Det är inte så jävla enkelt. Sitt gärna med mina kilon i övervikt och kom sen och säg samma sak. Det är inte BARA att göra det här, jag har försökt så många ggr tro mig. Jag kan bli vansinnig om det kommer nån som har 5kg övervikt och gnäller TILL MIG som sitter där med 40kg till som ska bort. Jag förstår också att alla måste utgå från sig själv MEN kom för fan inte och gnäll till mig när du knappt har nåt att gå ner....sånt gör mig jävligt ledsen faktiskt.

Jag vill inte visa mig ute längre, tänker hela tiden på hur fan jag ser ut, att jag är fet och stor och jag ser mig som grotesk.

Så jag önskar av hela mitt hjärta att det blir en operation, en operation som hjälper mig gå ner i vikt..även om det krävs mkt av mig i efterhand!

Ni som op:at er får gärna skriva era synpunkter och erfarenheter. Skulle vara väldigt intressant att läsa


Kram och tack till er <3


· Kommentera inlägget här ·
Vikt 11 kommentarer




Onsdag

Ja då var det onsdag och snart ännu en vecka till ändå...
Har skickat barnen till skolan MED reflexvästar. Nåde den ungen som retar dom nu o säger dom är töntiga..men då ska dom få se på fan av en mamma som brinner! Reflexväst eller reflexer är ju faktiskt en livsnödvändig grej och INTE TÖNTIGT!!!!

Igår kom jag äckligt nära en olycka av en tjej som blitt påkörd. Åkte förbi och tyckte mig se HLR vilket fick mig iskall......tankarna snurrade hela kvällen sen och jag undrade verkligen hur det gått. Tack och lov så måste jag ha sett fel. De måste ha pumpat upp typ en madrass eller så för att stadga nacken på henne för nu läste jag tidningarna att de befarade hjärnskakning. Och för det gör man ju ingen HLR...Tack och lov att hon överlevde. För det var en rejäl utryckning av polis, brandkår och ambulans. Bara nån timme senare blev ytterligare en flicka påkörd i grannkommunen..lite creepy att det händer så tätt inpå kan jag känna. Gick dock bra med henne också!

Idag då..vad händer då? Jo jag ska försöka börja röja i TinTins gamla rum för det ska slipas, spacklas och tapetseras innan julafton. Det ska även inhandlas möbler...behöver en HEMNES DAGBÄDD om nån har till salu, en vit ska det va!
Sen vid 13 ska jag träffa en go vän och strosa lite stan och prata lite dret*S* Och därefter blir det väl hem och fortsätta röja i rummet. Får göra det medans Nikki sover, för det är massa småsaker där inne som hon kan stoppa i munnen och det vill vi ju INTE att hon gör.

Vad gör ni andra idag? TELL MEEEE=)))


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Finaste stjärngossen

Måste ju få visa min fina stjärngosse också <3

Han sjöng så fint och man hörde han tydligt och bra=) Tände ljus, läste vers och sjöng "ensam" med 3 barn till. Så fantastiskt fint minne som allt finns på video. Hade velat filma Molly också idag men det låter filmförbud så det blev inget tyvärr.

<3

(ber om ursäkt för dålig kvalité men kameran är en vanlig digitalkamera plus att det var mörkt, så jag har fått ljusa upp kortet efteråt)

Väldigt vackert luciatåg



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




13,14,15...

Dagarna bara rusar iväg i december. Det är ju något nästan varje dag nu fram tills jul....jag älskar tiden före jul när man grejar och donar med allt. Tycker det är synd om de som av nån anledning inte gillar julen och jag hoppas det kommer en dag då de också kan njuta precis som jag och många andra med mig.

På söndag fyller Molly 5 år...herregud stora tjejen nu. Nästa höst börjar hon förskolan och jag har verkligen svårt att få in detta i skallen. Men det är nog för att hon fyller så sent som det känns konstigt tror jag. Hon kommer ju bara vara 5 år när hon börjar och knappt hunnit fylla 6 innan första terminen är slut*S* Tvivlar dock inte på att hon inte kommer klara det för hon är jätteduktig och inget efter sina övriga kompisar i utvecklingen.
Hon fick ett begagnat nintendo ds häromdagen. Dock var det inte så jättebra som vi trott då bilden vart kass osv. Funkar ju o spela men det håller nog inte så jättelänge till så vi får köpa lite fler grejer till henne. Dock blev hon jätteglad ändå och spelar ändå och det är ju bra=) Barnkalas kommer vi ha efter att julen är över och även nyår. Tar det i dagarna i början av Januari tänkte vi=) När allt lugnat sig lite, så mycket stress för folk ändå som det är nu!

Julen kommer vi fira här hemma. Funderar på att haka på morsans förslag om att vi äter var och en för sig hemma och sen möts vi här och äter efterrätt och fikar, kollar på Kalle och väntar på Tomten=) Slipper vi stressa med mat här hemma i vårt trånga kök också=) Tycker det låter alldeles lysande faktiskt, men vi får se vad som händer. Orkar inte tänka så långt i förväg!
Sen juldagen då har jag fyllt 35 år, fyller den 23e december och att fylla 35 är väl iallafall liiiite speciellt. Tycker iallafall jag. Sen vet jag inte om nån annan gör det. Men jag ska ha fest och jag hoppas jag slipper sitta helt ensam iallafall*S*

I mellandagarna får jag väl plugga...har kollat på ITS nu och det är 2 uppgifter som ska in tills i januari och jag fattade inte ett dret av de där....huh! Nån som läst "Identitetsskapande" kursen får väldigt gärna höra av sig till mig...så jag kanske kan få lite klarhet i lite uppgifter.
Jag ska även ta igen lite VFU dagar är det tänkt....ta lite då och då så jag inte faller över kanten. SKönt man har folk runt sig som förstår och hjälper mig när det blir jobbigt <3

Ska se om jag kan lägga in lite foton från gårdagens och dagens luciatåg med. Kan meddela att blir jag inte med systemkamera snart igen så kommer jag gråta blod....usch va jag saknar den!!!!!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Trevlig Lucia=)

Har varit på luciafirande på dagis nu på morronen! Klockan 7 på utegården. Det gjorde inget att snön inte fanns där, julstämningen infann sig ändå...barnen sjöng såååå bra och ja min lilla Lucia hördes som vanligt*S*

Så med denna glada bild önskar jag en en trevlig lucia=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Grease

Här kommer en video från genrepet förut och Mollys grupp. Hon är "killen" som står längst till höger från oss sett i bakåtslickat hår. Nu ser man inte så bra här, men stilen på henne när de står mittemot en tjej sen är så underbart skön.....jag skrattar så jag gråter åt henne, helt underbart!

ber om ursäkt för dålig ljudkvalité och bild då jag filmat med mobilen förut! =)

ENJOY!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 8 kommentarer




Danshelg

Har nyss satt ner arslet. Varit på dans hela dagen, först genrep och fotografering och sen en dansshow, dock bakom scen som föräldrahjälp. Smög upp o kikade på barnen bara när de dansade och de gjorde det såååååå bra=) Ska se om jag kan få en videosnutt här sen=)
Sanny åkte ner och tog sista passet nu till showen som börjar kl 17. Nikki sover o jag kände bara att jag orkade inte mer...ska ta o börja röja på Mollys rum nu tänkte jag!

Barnen dansade till Grease och Molly var en av "Travoltorna"...andra "killen" från höger=)

Vad gör ni andra idag?



· Kommentera inlägget här ·
Barnen 7 kommentarer




*Älskar*

Älskar grejerna jag har köpt/gjort som står i mitt vita fina skåp.....

Utan blixt


Med blixt (observera att det är mobilfoton så skärpan är inte den bästa)


· Kommentera inlägget här ·
Hus & Hem 17 kommentarer




Dag 10 - Något jag aldrig glömmer

Dum fråga för en 4barnsmamma kanske? *S* Jag glömmer aldrig de dagarna jag har fått mina barn...dagarna när jag har snosat mina barn i nacken för första gången. En alldeles underbar känsla..som jag tyvärr aldrig mer få uppleva. MEN jag är väldigt glad över de barn jag har och jag älskar den mer än något annat på denna jord!

Skulle passat bra med en bild här...men jag har ingen nu och ingen av dom är hemma...får bli senare=)))


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Efit 10 december 2011

Grattis till alla MALIN inkl MIG SJÄLV som har namnsdag idag=))

Tänkte köra en EFIT här, dock får det bli mobilbilder eftersom jag ingen kamera har längre. Men hoppas ni hänger med ändå=) Var längesen jag hade en EFIT nu ju=)

Har vaknat och börjar direkt dagen med att kolla TinTins hockey, de ska nämligen iväg på cup idag och jag minns inte när samlingen var! NU vet jag det...11.45;-)



Klockan närmar sig 9.30 och det enda man kan se i julanda nu är stjärnorna i fönstret..vart är snön???????



10.30 kommit hem från ett kort genrep inför morrondagens dansshow


11.30 Sanny har dragit till Hammarö på hockeycup med TinTin. Han var så snäll att han tog med sig Nikki också. Så nu ska jag städa här under tiden jag faktiskt bara har de stora tjejerna hemma=) Diskmaskinen ska börjas med att plockas ur nu..älskar den...gud vad jag inser att en diskmaskin är värd så mycket i en stor familj=) ;-)


12.30 Fixar lite middag. Pannkakor får det bli idag, enklast möjliga då jag inte hinner göra nåt värre just nu


13.30 börjar städa och rensa i badrummet. Herregud vad dret o flaskor grejer man har.....ja ni ser ju själva....


Lämnar Molly hos en kompis och drar iväg och köper en pepsi på vägen hem....åker till "lillIca" där jag brukar vara några gånger om dagen*S*


15.30 ÄNTLIGEN är jag nästan klar med badrummet som jag hållt på med i flera timmar. Rensade bort en stor pappkasse från Lidl med skit som vi inte använder längre! Så nu är det lite mer ordning och reda där inne! Sätter mig och surfar lite med min älskade leksak en stund=)


16.30 hämtar Molly igen och kör ner henne och Ninni till farmor en stund. Hemma ser jag grannens hus bortom lekparken som lyser så himla fint nu! För mycket ljus kanske många tycker men NÄ det är RIKTIGT fint gjort och så där fint som i USA. LIKE IT! Detta får bli min sista bild..God jul från grannen*S*




Tack till Er som kikat in och ett extra tack till er som lämnat spår efter er. Jag är lite lack på att jag inte har nån ordentligt kamera men fick göra det bästa av det!
Nu ska jag ta golven på toa och sen invänta mina grabbar och Nikki som kommer från Hammarö!


Pöss o hej så länge=)


· Kommentera inlägget här ·
Efit 27 kommentarer




Min hemlis

Ja egentligen är det väl ingen hemlis men något jag inte gått ut med...varför jag inte gjort det? Nej för jag är inte säker på vad som händer ÄN!
Jag är iallafall INTE med barn som säkert många av er tror*S* Några fler barn blir det INTE!

Däremot ska jag iväg till Torsby på gruppinformation nästa vecka angående en Gastric Bypass. Vad jag förstått är jag beviljad en operation men som sagt INGET är bestämt och säkert än!

Jag har inte velat sagt så mycket om det här, det finns människor som är så jävla nyfikna i mitt liv, snackar skit, dömer mig osv. Men eftersom jag ändå vill ha stöttning osv i detta så väljer jag ändå att skriva om det! Jag längtar tills gruppmötet är nästa vecka så jag får veta mer vad som händer! Ska bli väldigt intressant faktiskt!

Blev ni besvikna? Jag är iallafall väldigt förväntansfull över detta och hoppas allt går som det ska!

=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 22 kommentarer




Dag 8 - Så här är jag som person

Ja ni vet väl vid det här laget hur jag är som person, men jag ska såklart skriva lite om det ändå!

Som person är jag:

*Känslig
*Empatisk
*Tål inte orättvisor
*Ettrig när jag är stressad
*Snäll
*Positiv (ja tro det eller ej, fast jag gnäller här i bloggen så är jag en väldigt positiv tjej som ser positivt på det mesta på ett eller annat sätt)
*Älskar hårdrock. Finns inget som kan beröra mig så mycket i musikväg
*Har svårt att inte bry mig om vad andra tycker om mig, tar lätt åt mig alldeles för lätt tyvärr
*Beroende av lypsyl (eller nu använder jag försvarets hudsalva)
*En förbannat bra mamma (dock har jag givetvis sidor som är mindre bra som jag får jobba med, precis som ALLA ANDRA har)

Ja lite om mig...*S*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Dag 7 - Det här vill jag ha

Ojoj jag vill ha MASSA!!! Det finns så mycket jag vill ha. Ska försöka stapla upp lite här då...girig som jag är :P


1. Hälsa för mig och mina nära och kära
2. Massa pengar..helst i överflöd!!!
3. Nytt hus (helst vill jag bygga själv)
4. Utlandsresa
5. Mindre kilon
6. Nya kläder
7. Ny kamera


osv osv osv

Alltså det finns så grymt mkt jag vill ha....


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Dag 6 - En nytagen bild av dig

Här får det såklart bli en från när jag stod som Modell för en dag! Nyaste bilden som finns på mig och den är ju inte direkt gammal!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Dag 5 - En bild från en tid du saknar

Alltså jag sitter inte och tänker på tider jag saknar. Men jag kan se tillbaka på olika tider och tänka på vad underbart det var just då.
En tid som var helt underbar var tiden runt vårt bröllop i juni 2003. Jag hade gått ner 25kg i vikt och stod som en förbannat snygg brud i kyrkan med min förbannat snygga man <3 (kolla in mina nyckelben liksom...vart fan är dom nu?!?! )

Så ja tiden vid mitt bröllop kan jag sakna ibland, eller sakna och sakna men ja det var iallafall underbart på många vis då=)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Dag 4- Så här fixar jag mig inför en vanlig arbetsdag

Ja nu var det längesen jag jobbade..men jag kan ju ändå beskriva hur jag gör inför en VFU-dag eller inför en pluggdag på universitetet

*kliver upp och gör iordning barnen först (om det inte är så att jag ska iväg innan dom, då låter jag dom sova såklart)
*Klär på mig
*Käkar frukost
*Borstar tänderna
*Plattar håret
*Sminkar mig
*Slänger i vax och spray i håret
*Rufs rufs...

KLAR!

Allt som allt tar det väl en halvtimme kanske=) Snabb serrni*S*



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Dag 3 - En låt med många minnen

Denna tyckte jag var ganska svår, har många minnen till många låtar....
Har dock en som jag minns från min tidiga tonår eller tom innan jag blev tonåring var det, en låt man satt och bölade till för att man var olyckligt kär eller nåt...en låt som man kunde sätta på bara för att gråta...fast man egentligen inte hade nån direkt anledning*S* Gick väl typ i 5an-6an tror jag
Den låten är den här:



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Hemlis



Har nyss kommit hem från min vfu nu där jag pratat med min handledare. Gud vilken underbar människa hon är, hon förstår mig och är väldigt bra att prata med! Berättade om hur jag mådde osv nu och ja efter de 40 min med henne så känns det bra. Alltså jag är inte bättre från stressen men det känns bra att hon förstår och gav mig lite tips! Tack U!

Just nu sitter jag och slänger i mig frukost och sörjer över att jag igår sålde min ÄLSKADE NIKON D40, kanske en skitgrej för er men för MIG var det faktiskt min käraste ägodel! Men jag ska köpa en ny kamera frampå när jag sparat ihop pengar tänkte jag=) Blir nog bra! Var tvungen att ha in pengarna nu för det vart lite tufft denna månaden nämligen!

Igår på facebook lovade jag att spräcka en hemlis här i bloggen....vet inte om jag vågar längre..folk är så jävla snabba på att döma en osv...men jag ska suga lite till på karamellen så får vi se hur jag gör under dagen här!

Helgen då...ja den blir stressig som vanligt....vet inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop och jag orkar inte planera längre..det låser sig...men jag får kolla på det ikväll. Det är dansuppvisning, genrep, hockeycup o fan o hans moster....well well kanske jag får det att gå ihop.!

Bloggrunda ska jag ta med..snart....sorry om jag är så dålig på att besöka...igår var jag inte in på en enda blogg tror jag..orkar liksom inte...blääääääk jag vill vakna NU och vara PIGG!!!!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Dag 2 - Bloggfavoriter

Denna är svår tycker jag, har många favoriter som jag läser hos. Men ska absolut försöka lista 3 utan inbördes ordning då!

1. Lattemorsan - en underbar tjej som jag är underbart glad jag hittade här på nätet. Har 4 barn precis som mig varav den minsta bara är ett par veckor äldre än Nikki. Hon skriver från hjärtat och jag älskar hennes mediala sida <3

2.  Thinki - min goe vän sen många många år tillbaka. Vi har träffats vid några tillfällen och hon är en ärlig härlig tjej. Älskar hennes blogg där hon visar mycket foton på sina 4 fina grabbar <3

3. Som nr 3 kommer jag faktiskt inte länka nån speciell blogg utan hänvisar till alla de bloggar jag följer på bloglovin. Jag älskar inredningsbloggar numera och jag följer ett flertal. Sen följer jag flera andra med såklart. Älskar bloggar där man är sig själv, glad, ledsen, förbannad, osv. Ni får helt enkelt kolla min länklista här ovan. Där är resten av mina favoriter! Ingen nämnd ingen glömd. Älskar alla era bloggar <3



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Dag 1 - 3 saker du inte vet om mig

Oj va svårt, men jag ska försöka lista upp 3 saker här som jag inte tidigare berättat om i bloggen. Blir inte det lättaste iom att jag är väldigt öppen här. Men shoot vi gör ett försök=)

1. Jag fick ett sent missfall i vecka 15 för några år sedan. Händelsen var fruktansvärt jobbig och än idag tänker jag ofta på det lilla knytet jag fick se efteråt. SÅ liten så han rymdes i en hand men ändå en liten människa
(detta kanske jag har berättat om i en tidigare blogg dock)

2. Jag är en väldigt känslig person. Jag har nära till gråt men även nära till skratt. Jag är inte långsint för fem öre utan ser helst att man löser saker och ting direkt. Jag är aldrig svår att ta emot och godta en ursäkt.

3. Jag har ett jävla pmshumör, såpass att jag ibland blir rädd för mig själv. Kastar saker, skriker och är rent av galen....så när mina värsta PMSdagar är här så gör man bäst i att hålla sig borta...och det gäller även personer jag inte känner. Jag brukar vanligtvis vara väldigt trevlig mot allt och alla men INTE när jag har pms....(ska söka för detta...säger jag varje månad..men jag måste verkligen göra det)

Det var 3 saker du kanske inte visste om mig, eller så visste du. Vad vet jag*S*

Snart kommer inlägg nr 2!!!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Lista

Den blir lite lång för vi kör i 20 dagar :) Hittade den inne hos LATTEMORSAN

20 dagar kallar vi det. Varje dag svarar jag på en fråga fram till jul. Spännande eller hur ;)

Här är frågorna jag skall svara på:

Dag 1 – Tre saker du inte vet om mig
Dag 2 – Bloggfavoriter
Dag 3 – En låt med många minnen
Dag 4- Så här fixar jag mig inför en vanlig arbetsdag
Dag 5 – En bild från en tid du saknar
Dag 6 – En nytagen bild på dig
Dag 7 – Det här vill jag ha
Dag 8 – Så här är jag som person
Dag 9 – Mitt favoritband/ favoritartister
Dag 10 – Något jag aldrig glömmer
Dag 11 – En bild på mig och en kompis
Dag 12 – En bild som gör mig glad
Dag 13 – Mina intressen
Dag 14 – Mina dåliga ovanor
Dag 15 – En bild på någon jag älskar
Dag 16 – Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17- En bild på min handstil
Dag 18 – Bästa tidsfördrivet
Dag 19 – Bästa musikvideon
Dag 20 – Tio saker jag vill göra innan jag dör

 

Kommer köra de 7 första direkt så jag hamnar i kapp.....dagarna innan jul lär jag inte hinna med så mkt bloggande och då vill jag ha detta gjort innan=) Så jag följer datumen helt enkelt=)

 

Börjar i nästa inlägg=)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Hjärtan

Köpte nya hjärtan och ljus till adventsljusstaken idag! Såååå nöjd=)))



· Kommentera inlägget här ·
Mtt skapande 9 kommentarer




Julklappstips

Behövet tips på bra sidor på nätet där man kan köpa roliga sällskapsspel till barnen, andra julklappar osv. Tips tack?

HOHOHO


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Kaotisk morron

Ja herregud vilken morron, kan väl inte annat än skratta åt det? Egentligen skulle man kunna göra det men jag vet ju att mitt förvirrade JAG beror på min stress och det är liksom inte ens roligt längre när man glömmer saker, när man tar fel på tider osv. Det är FÖR mycket nu!

Började med när TinTin och Ninni cyklat till skolan....jag kollar TinTins skolblad och ser att de har skridskor idag...stressade med att slänga ihop grejerna, fika o sparkade iväg Sanny för att åka till skolan fort innan de hann dra till ishallen. Han drar iväg och jag sätter mig och kollar lappen igen....ja men visst fel dag, det är IMORGON de ska till ishallen...suck. Jaja det gick ju bra ändå och Sanny blev inge sur iaf*S*

Sätter mig sen för att kolla gårdagens post eftersom jag inte hann igår och där var ett mindre trevlig brev också. Men det får jag berätta om i ett eget inlägg för det orkar jag inte nu!

Jag är så tacksam för all stöttning jag får nu med allt som är runt omkring. Det betyder väldigt mkt faktiskt. Jag hoppas väl att allt lugnar sig snart och att jag återgår till en mer sansad och lugn Mitha än vad jag är nu.

Just nu är jag på jakt efter blockljus....ska ha 4 ganska stora vita...tänkte byta i adventsljusstaken nämligen alternativt göra en till. Köpte så fina hjärtan med siffror på idag som jag vill hänga på=)
Kanske åker till Profab sen o kikar om de kanske har där=)

Till helgen är det dansuppvisning IGEN...denna gången är man uppsatt i 2 grupper som föräldrahjälp....är ju lätt...att klyva sig menar jag...vet i fan hur jag ska ordna det,, orkar inte ens tänka på det nu.....

Är det nån som vill se kort från helgens dansuppvisning? Isåfall ska jag lägga in det=)

Ångrar att ja sålt min kamera=((( men jag måste ha in pengarna!

KRAM <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Underbart

Verkligen underbart att man tappar massa läsare ocskå..antagligen för att jag inte är så rosenskimrande glad hela tiden....men vem fan är det? Skillnaden är att jag skriver och öser ur mig här, för det är ett sätt för mig att ventilera!

Fuck u motherfuckers!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 6 kommentarer




Skyddat igen

Ytterligare ett skyddat inlägg..måste spy ur mig nånstans...jävla idioter

KLICKA HÄR


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Skyddat inlägg

Jag är arg!

KLICKA HÄR


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Tog bort

Tog bort mina videoklipp. Är ju synd man ska tappa massa läsare för att man visar vem man är....well well. Jag tar åt mig av sånt iaf och då är det bättre att enbart visa kort då! That´s it!

=))))


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 9 kommentarer




Jag är bra

Jag skriver mycket om vad dålig jag är på det mesta, att jag mår dåligt pga stress osv. MEN man måste ju också fokusera på det bra, vilket ibland är svårt, svårt att vara positiv mot sig själv. Men jag vet att jag är bra på mycket och något jag är bra på är detta:

*Bra på att känna empati för andra
*Bra mamma som står upp för mina barn
*Bra fru till min man. Han älskar mig för den jag är <3
*Bra på att ge beröm till andra
*Bra på att inte göra ett skit*S*
*Bra på att pyssla
*Bra på att köra bil
*Bra på att hetsa upp mig i trafiken på sniglar
*Bra på att
*Bra på att sjunga (nja där överdrev jag nog, men jag är iallafall inte tondöv
*Bra på att ha roligt
*Bra på att vara rolig (ibland iallafall och ibland bara för mig själv*S*)
*Bra på att greja hemma (när jag har ork)
*Bra på att ha kontroll och ordning (När jag inte är överstressad som nu då jag glömmer allt och litetill)
*Bra på att börja säga ifrån om jag tycker något är fel, även om det gett vissa konsekvenser, men vet jag ändå att jag har rätt så får det vara värt det!
*Bra på att spendera pengar;-)
*Bra på att inte gå ner i vikt*S*


Jag är säkert bra på en himla massa mer saker. Men nu ska jag vara bra på att faktiskt gå ner i tvättstugan som jag inte hann förut eftersom Nikki vaknade. Jag bäddade rent i sängen då istället....tar allt i min takt, så det går ganska sakta...men jag får iallafall liiiiite gjort..utan att försöka stressa ;-)

<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Så här funkar jag nu

Ska försöka förklara hur jag fungerar just nu...varför jag mår som jag mår osv.

Jag är som sagt var hemma för att jag känner att bägaren runnit över, stressen har tagit makten över min kropp och kroppen skriker till mig att SLUTA!!!!

Lite tecken på att jag inte mår som jag ska nu då

*huvudvärk konstant
*ont i magen konstant
*irriterad konstant
*inget tålamod för fem öre
*ljudkänslig (blir galen av minsta lilla ljud)
*mår illa
*orkar inte ta tag i något och blir stressad för det
*kan aldrig slappna av utan ser hela tiden alla måsten
*känner mig gråtfärdig hela tiden för att jag inte hinner vad jag måste
*känns totaltkaos i huvudet...
*glömmer möten, tider, saker som ska göras osv
*sover dåligt
*aldrig utvilad fast jag sovit bra på natten
*trött konstant

osv osv osv....så är det!

Har prestationsångest på allt som måste göras hela tiden. Städa, tvätta, diska, få iordning, handla julklappar, fixa luciakläder, danshower, genrep, pengar för jultidningar och newbody, leverans av varor, barn som ska iväg på olika grejer osv...alltså jag blir snart knäpp..det är för mycket och jag orkar inte...bara blitt helt apatisk och får verkligen INGET gjort...

idag kommer det iaf en "ny" diskmaskin....kanske inte bästa märket men den var billig och går den sönder efter ett år så är det ändå värt den där 1000lappen för att slippa stressa över disken på hela bänken iaf!



Nu ska jag ner och slänga i en maskin innan nikki vaknar....puh bara det är jobbigt...att gå ner för trappan och göra detta...säger ganska mkt om att jag är helt slut kanske...


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




=(

Ta dig en titt på den här videon. Du som inte får en tår i ögat bör nog fundera en stund....oerhört gripande film som jag hoppas får många att tänka till innan de dömer någon, innan de kallar någon fula saker...
Åh va jag vill ge den grabben en varm lång kram...älskade barn <3



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 8 kommentarer




Tappar follows

hahaha jag tappar follows sen jag lagt ut filmklippen. Älskar att jag verkligen är så ful o hemsk att folk inte ens orka följa min blogg mer*S*

För övrigt så är jag stressad nu och måste slänga mig in i duschen och sen iväg på dansföreställning

<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Jag suger

Ja jag suger jävligt bra....på det mesta...Det får ni tolka precis hur ni vill!
Just idag suger jag på att inte klara av stressen....har märkt nu när jag varit hemma från vfun och tagit det lugnt att kroppen faktiskt orkar slappna av lite..inte helt såklart för jag är jävligt nära kanten på att brusa upp...Nu idag är det stressigt och har vart sen jag slog upp ögonen och jag är på ett jävla dåligt humör, huvudet värker, magen värker osv...jag fixar det inte...bara att inse att jag måste ha längre tid på mig än några få dagar.....fan också!

Är dansuppvisning idag och imorron. Idag börjar den kl 15 så Ninni ska iväg på genrep här snart. Hon fick åka med en annan tjej och det är jag väldigt tacksam för. dock måste jag iväg o hämta biljetter där vid halv 13, så vi får åka här snart

jävla stress


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Tröttnar

Ja ni tröttnar väl på alla videoinlägg som blir nu....men det var ju fan roligt och jag själv personligen gillar bloggar med videoinlägg i. Blir så mkt personligare och verkligare då! Jaja
Nu ska jag snart hämta Molly på dagis och sen fixa iordning ninni i håret, hon ska på disco ikväll och imorron är det som sagt var dansshow 1...och eftersom hon har väldigt långt tjockt hår är det lika bra att göra våfflingen idag....

vad gör ni andra idag?



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Tjockis

Så här tjock som jag är nu har jag aldrig varit....jag spyr!


· Kommentera inlägget här ·
Vikt 8 kommentarer




2 december

Ännu en natt med alldeles för lite sömn. Nikkis tänder där uppe är nog på väg ut för hon sover bedrövligt dåligt...vet inte hur många ggr jag och Sanny vart upp inatt och på riktigt jag orkar inte......det är svårt att beskriva den där tröttheten som finns i min kropp just nu. Det är liksom inte nån vanlig trötthet..jag får INGET gjort heller, inget överhuvudtaget..skulle gjort hjärtan o skickat iväg...inte det har jag hunnit heller fast jag egentligen haft tid över nu när jag vart hemma.....men jag orkar inte...
Får se hur det blir idag! Ska försöka ta igen lite sömn när Nikki sover sen dock...

Har sålt min systemkamera nu också......helt sjukt att jag säljer den som jag älskar så. Men jag måste ha in pengar och då får det bli så! Köper en ny frampå när jag känner att jag har råd med det!

Gud vilket tarvligt inlägg....

återkommer!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Ser rött!

Ser rött..jag blir så förbannat trött på föräldrar som aldrig kan fatta att deras egna barn inte är guds bästa...har precis nu ikväll bevittnat detta...och trots att flertalet personer hörde vad som sas så lik förbannat så vägrar människan förstå att det är som det är...nej men skyll för fan allt på andras ungar....herregud va arg jag är!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 3 kommentarer




Arvika

Körde imorse iväg syrran till Arvika där de hade 2 föreställningar med Defention of Dance på Kyrbyskolan (tror den hette så)., mamma och Nikki var med också..vi åkte en sväng till Charlottenberg och Rusta och sen hem igen. Var precis vad jag mäktade med....helt slut just nu av det lilla...fick köpt en ljusslinga till altan iallafall och lite småskräp hem.
Nu har jag tänt ljus, Sanny ska hämta barnen och sen blir det en lugn kväll.
Vill tacka er som fått lösen och som lämnat av era spår efter er. Känns väldigt skönt att ni peppar och tröstar. Det är jobbigt det som hänt MEN det är inte därför jag är hemma, utan jag är hemma av den anledningen att jag snart möter den berömda väggen...den är väldigt nära nu och ja jag har tagit valet att inte låta den komma och därför stannar jag hemma...fast jag vet i fan om jag inte redan står med nästan i den...känns så iallafall! Well well jag vilar och gör inte så mycket iaf och det är väl bra! Får se hur jag mår på måndag om det blir nån mer VFU för mig..troligtvis inte...men man vet aldrig!

Nu väntar maten här, grytbitar av älg!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 9 kommentarer