Drar mig undan

Tänk va konstig jag är...när jag "träffar" en ny människa på nätet som jag känner att jag tycker jättemkt om och vi får jättebra kontakt...allt är toppen och jag är glad för den nya bekanskapen. Nätet är ganska litet när man har en blogg..man får många gemensamma vänner. Men varför drar jag mig alltid undan och känner mig i underläge när den jag träffade först träffar fler vänner? Jag är inte avundsjuk på något vis men känner mig i underläge...har väl antagligen med mitt dåliga självförtroende att göra. Vet ju att jag inte hinner springa runt i bloggar så mkt heller...hinner inte visa att jag finns där osv..så det kanske är så att jag skäms och har dåligt samvete..

Jobbigt är det iaf!

<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Stress och panikångest

Det finns stress och så finns det stress. Jag har vart stressad länge länge nu, känner att det stiger mig åt huvudet, bägaren rann över igår när det hände en sak på kvällen och idag sitter jag här hemma, sjukskriven och mår inge vidare

Kollade vårdguiden ang stress och så här står det:

Symtom på stress

Ett första tecken på stress kan vara att du sover dåligt. Återkommande huvudvärk eller ont i magen är andra varningstecken.

Tydliga tecken och varningssignaler:

  • Du känner dig trött på på dagen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker.

Vilka av dessa tecken har jag då?

Jo jag har 6 av 6 möjliga...gööööörroligt. INTE!!! Jag är irriterad och grinig för allt, har inget tålamod eller något..känner mig stressad hela hela tiden...dags att sätta ner foten och va snäll mot kroppen! Och det gör jag NU!

 

Panikångest

Stress är ingen sjukdom men det kan göra dig sjuk. Det är nog läge att försöka förstå detta nu och att jag verkligen måste varva ner....sist jag fick en riktig panikångestattack när jag var för stressad var för 2 år sedan när jag var på Gran Canaria...eller när jag kom hem..var iväg med mamma, pappa och syrran en vecka och bara latade mig..låg på stranden hela dagen och läste i stort sett.

När jag kom hem sen den 21 december så slog ju stressen emot mig som en bomb. Jag fyller år den 23 och den dagen brukar vi också ha mycket att göra, så även denna....

Det var den dagen jag fick min första panikångestattack...och det med råge också! Började med att jag satt i bilen för Sanny var in och köpte julklapp på ett ställe. Jag kände mig sådär frusen och hängig, som jag brukar göra till och från sådär, så jag tänkte väl inte så mycket på det. När jag satt där i bilen så började jag må illa och scarfen jag hade runt halsen kändes som den trycktes och satt jättehårt åt,..vilket den inte gjorde. Jag började svettas nåt så vedervärdigt fast jag inte hade nån värme på i bilen och det var flera minusgrader ute. Försökte öppna dörren för jag började känna att jag var TVUNGEN att komma ur bilen men det var en stor snödriva utanför så jag fick inte upp dörren. Barnen satt i baksätet och bråkade men jag började tappa fokus...kände att allt började snurra och jag paniken steg...Som tur var kom Sanny precis och jag mer eller mindre skrek åt han att åka hem direkt....vi kom väl ett par hundra meter när jag kände att jag började segna ihop....bad han stanna bilen fort...han stannade på en parkeringsplats i närheten och där fick jag upp dörren och slängde mig ut i snön...där låg jag och skakade, fingrarna stelnade och kroknade, jag var fullt klar i skallen men kroppen bar mig inte, jag hade sån yrsel att jag inte trodde man kunde va så yr..jag grät, jag var rädd, jag kunde inte andas...

Efter ett tag så lyckades jag på nåt vis sätta mig upp, med mina 3 barns hjälp (hade inte fått Nikki då) och det var klart de var skärrade men jag minns såväl Ninnis ord till mig...

"Mamma försök andas, precis så som du säger åt mig att jag ska göra mamma....detta kommer gå bra mamma" Lilla älskade gumman var bara 9 år då och så mån om sin mamma som låg där på backen i snön helt utslagen!

 

Jag ringde 117 och pratade med dom och de hänvisade mig till vc....nu i efterhand så tycker jag det är konstigt de inte skickade en ambulans..det kunde ju faktiskt ha varit något mycket värre än det var...väl på vc fick jag inget direkt svar mer än att dom inte visste va det var..Kass läkare? Ja antagligen för jag vet nu att det var en kraftig panikångestattack jag fick.

Dagen fortlöpte med ytterligare 4 attacker.....

 

Nu fick jag en attack i helgen också 2 år senare alltså...inte alls i stil med de jag fick på min födelsedag..inte fullt så kraftig MEN ändå såpass att jag faktiskt hann bli rädd igen....och jag inser än en gång att jag MÅSTE försöka ta det lugnt....

 

Jag mår inge bra!

 

Tack till er som orkade läsa <3

 

 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 12 kommentarer




1 december

Ja inte idag men imöra är det 1 december.  Jag längtar tills klockan är 7 te möran och vi får sätta oss tillsammans i soffan för att se årets första avsnitt av Julkalendern. Har såklart köpt kalendern åt barnen också!
Jag har även fått en kalender av svärmor att fylla med paket åt barnen, så det har jag ägnat mig åt idag=))) Tror de kommer bli glada över varje lucka de får öppna fram tills jul!

Har ni någon kalender åt era barn och vad fyller ni dom med?



Ninni fick en kamera för att hon sålt jultidningar....hon tog detta kort på Nikki, tyckte det var såååå ljuvligt=)))


Dags att slänga i sig mat, invänta Ninni och sen åka till Åmål på genrep inför helgens dansföreställningar!

Tänker lite extra mycket på min syster yster idag <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Skyddat inlägg

*Detta är ett skyddat inlägg och du måste ha lösen för att läsa*

*Detta är också ett skyddat inlägg och du måste ha lösen för att läsa*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Gomorron

Vill önska er alla en riktigt härlig dag! Själv ska jag köra barn till skolan och sen lägga mig framför tvn.

Igår kväll var det en känslomässigt väldigt jobbig kväll och det känns idag...jag har pratat med min VFU och jag tar resten av veckan hemma, så får vi se hur kommande vecka ser ut. Underbara människor jag har att göra med där <3

Stormar ute och regnar....brrrr läskigt väder minsann....varm filt, varm oboy och en bra film skulle sitta perfekt nu=)

<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Skyddat inlägg

*För att läsa detta inlägg måste du ha ett lösen*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Lösen

Har skaffat en blogg där jag kommer skriva vissa lösenskyddade inlägg! Är du intresserad av att ta del av det så hör av dig så får vi se vad jag kan hjälpa dig med ;-)
Kravet är ju såklart att du inte lämnar vidare vad som står bakom, inte lämnar lösen vidare. Visar intresse och hör av dig på de skyddade inläggen! Jag skriver ju dom för att jag behöver tips över vad jag precis ventilerat!

* Skyddat inlägg. Var god ange lösen för att läsa *


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 21 kommentarer




Modiga prinsessor och ömsinta killar

Ett inlägg som jag hade på min gamla blogg...men jag tycker det är viktigt och därför klistrar jag in det här för att visa det igen=)))

Från himmelohelvete.com

Mångfald, det är ett stort ämne, oerhört stort har jag fått visdom om efter att jag haft mångfaldsarbete i skolan.
Vi har pratat en del i vår studiegrupp om mångfaldens olika betydelse. Frågorna som vi blev intresserade av var bland annat, ”Barn och unga som utsätts för mobbning”, ”Kvinnligt och manligt”, ”Utsatta barn”, Genus bland barn och unga”, mm. Just min fråga stannade vid något jag tycker är intressant och det är just ”Genus bland barn och unga”.
Jag har själv inte brytt mig så mycket om jämställdhet förut utan det är först nu genom kursen i skolan jag har börjat få upp ögonen lite mer om det och tyckte det skulle vara intressant att ta reda på lite mer kring det. Vad är det som gör att prinsessorna ska vara ömsinta när istället prinsarna ska vara modiga? Vem säger att rosa är en tjejfärg och blått en pojkfärg? Vem säger att en kille inte kan ha klänning utan att verka fjantig när tjejer kan ha ”killkläder” och bli mer macho? Varför är det så här?

Manligt och kvinnligt, pojkigt och flickigt vad är det? Kan man sätta ord på hur en flicka eller pojke ska vara?
Vetenskapliga undersökningar visar på att det finns skillnader mellan flickors och pojkars beteende och det har väl knappast väckt någon större förvåning. Istället frågar man sig vad skillnaderna beror på?

Vi skapar genus ständigt, varje dag, varje minut. Vi kategoriseras utifrån vårt kön, manligt eller kvinnligt. Ofta är vi inte ens medvetna om detta, det är så inpräntat hos oss att vi tänker inte på att vi gör det helt enkelt. Det är så normalt hos oss att tänka så.
Men eftersom genus skapas av barn, vuxna och pedagoger så borde det också gå att skapa ett genus som leder till jämställdhet.
Vi pratar om bråkiga och högljudda tjejer, men nämner man pojkar särskilt när de är högljudda och bråkiga? Oftast gör man inte det, för det är ju så pojkar SKA vara. Tjejer ska sitta lugnt och stilla och leka med dockor.
Flickor som är som pojkar får benämningen ”pojkflickor”, men pojkar som är som flickor då? Blir de flickpojkar? Finns ens det ordet?
I boken ”Modiga Prinsessor och Ömsinta killar” (B. Olofsson, 2007) finns det ett stycke som låter så här:

”Då ska vi se vad vi har till tjejerna…en zebra. Den var väl söt?

Jag har samlat mina barn för att leka med grålera. Uppgiften är att bygga hus till vilda djur och jag letar lite bland plastdjuren och hittar en krokodil.
”Har du sett vilken läskig krokodil, Oskar, den behöver nog ett långt hus. Kan du bygga en sån´t? Och titta här, en farlig tiger, grrrr, den blir bra till dig Axel. Och vad ska vi ge till dig då Ludvig? Ett lejon kanske? Varsågod, akta så det inte biter dig bara!”

”Då ska vi se vad vi har till tjejerna…en zebra. Den var väl söt…vem vill ha den? Och här finns en kamel och en giraff…och titta här! En gullig liten apa. Nu går jag runt med djuren till er, flickor, så får ni ta varsitt.”

Alla barn verkar nöjda och sätter igång med sina husbyggen. En lyckad aktivitet, kan man tycka, och jag kan känna mig nöjd med min pedagogiska insats. Eller, kan jag det? Hur har mina förväntningar på könet påverkat mitt agerande? Och vilka budskap har jag egentligen givit barnen? ”

Vad gjorde Britta här som utmärkte könen lite extra istället för barnet i sig?
Det Britta gjorde var att hon kollade hur många rovdjur det fanns. Det fanns tre rovdjur, exakt antal rovdjur som det fanns pojkar. Hon trodde alltså att pojkar ville ha rovdjuren eftersom de är mer spännande och farliga. Hon började även med att ge pojkarna sina djur först eftersom ”pojkar inte kan vänta”.
Flickor däremot har mer tålamod och kan vänta så hon tog de efter att hon var klar med pojkarna. Och eftersom flickor ”är liter mer snällare och försynta” av sig så valde hon att ge dom växtätarna.

När hon vände sig till pojkarna så tilltalade hon dem vid namn, de fick alltså ett individuellt bemötande medan hon tilltalade flickorna med ”tjejerna”, alltså inte som individer utan som grupp. Hon bemödade sig heller inte att skämta och göra ett personligt urval med flickorna som hon gjorde med pojkarna.

Pojkarnas djur fick stå för sina egenskaper som farliga och läskiga. Medan flickornas djur blev beskriva utifrån sitt utseende istället, som söta och gulliga objekt.

Hon visade här att hon värderade killarna högre genom att först tillgodose deras behov och sedan att tilltala dem som individer och inte som grupp. Hennes budskap blev att killar kommer i första hand och står för det som är farligt och spännande medan flickor kommer i andra hand och representerar det som är vanligt, sött och snällt.

Detta är bara ett av hur många olika exempel som helst som finns just hur man värderar kön.

Ett annat exempel är hur vi redan när kvinnan är gravid med barnen sätter fokus på vilket kön det är. Vi frågar den gravida kvinnan om hon vet vad hon väntar, vi frågar så fort barnet är ute vilket kön det blev. Detta för att vi först då vet hur vi ska förhålla oss till barnet.

Kanske den gravida kvinnan behandlar sitt barn olika också redan i magen om hon vet könet. När den lille pojken sparkar ja då låter det ”det blir en riktig fotbollsspelare där inne” när istället den lille flickan istället får höra ”oj så söt du är som sparkar så hårt”

I boken ”Modiga prinsessor & ömsinta killar” tar författaren Britta Olofsson upp ett exempel som också är intressant!
Man har i ett försökt studerat mammor och småbarns kommunikation. Hur långt låter mamman sin baby krypa iväg innan hon hämtar det igen. Man har på centimeterna kunnat se att mamman hämtar upp flickan långt tidigare än hon hämtar upp pojken. Det man kan se då är att redan i den åldern har pojken fått större möjlighet att utforska omvärlden. Flickans livsrum har beskurits och hon knyts närmare sin mamma.

I ett annat försök så har man studerat hur mammor reagerar när deras ettåringar springer iväg, snubblar och gråtande återvänder till sin mor. Mamman försöker ofta avleda barnet om det är en pojke med ”det var väl inte så farligt” medan hon istället tar flickan som gjort detsamma och sätter henne i famnen och tröstar henne.

Man har också i andra försök sett att flickor tilltalas mjukare än vad pojkar gör. När barnen gråter får pojken oftast höra ”Vilken gaphals, ja det är bra, säg ifrån bara” medan flickan istället får höra nåt i stil med ”Lilla gumman då, blev du ledsen, kom ska mamma trösta dig”

Kollar man in klädaffärer ser man ett tydligt mönster av könsuppdelningar. På flickavdelningen hänger det mycket rosa kläder med spets och prinsessor på. På pojkarnas sida är det istället mörka färger med döskallar, actionfigurer osv. Vem säger att man som mamma till en flicka ex bara vill ha rosa och prinsessor? Man kanske lika gärna vill ha en svart tröja med en döskalle på.

I leksaksaffärerna är det likadant. Uppdelat efter kön. Pojkarnas avdelning är med krigssaker, actionfigurer, tuffa saker, medan det på flickornas avdelning är rosa, rosa och ytterligare rosa. Inget fel i rosa men kanske borde man tänka på att göra alla leksaker i fler färger.

När RFSL från Stockholm hade föreläsning på skolan så tog Tommy som en av föreläsarna hette upp just detta med färger på leksaker. Han hade själv varit och kikat i affärer just hur detta är uppdelat. Han hade letat överallt efter ett strykjärn i någon annan färg än rosa..men han hittade det inte. Är det inte konstigt? Hur många strykjärn i ett hem är verkligen i rosa? Varför kunde det inte finnas fler valmöjligheter? Det var dessutom placerat på en avdelning ämnad för flickor. Vart tog pojkarnas ansvar vägen att hjälpa till hemma?

Man kan tro att alla förskolor jobbar för en jämställd plats för flickor och pojkar. Men långt ifrån alla gör det fullt ut. Vem har inte hört talas om ”dockrum” ”byggrum” ”matrum” osv. Detta är en möblering som ger rummen en stark könsstämpel.
I dockrummet finns det spisar, diskbänkar, en liten matgrupp, husgeråd, dockor med tillbehör, utklädningskläder och mjuka djur.
I byggrummet finns byggmaterial av olika slag, plastdjur och bilar. Kanske har de lagt in actiongubbar också.
När barnen börjar förskolan så förstår de precis vilket rum som passar för deras kön. Ska man följa lekmönstret så brukar det vara så att pojkarna drar sig till byggrummet eller kuddrummet, medan flickorna gärna håller till i dockrummet. Ibland kan man se flickor i byggrummet men det är sällan man ser pojkar i dockrummet.

Det man kan göra för att försöka undvika detta och istället få det mer jämställt är att blanda allt med varann. Barbie, actiongubbar, husgeråd, dinosaurier osv tillsammans. Genus handlar ju om att ge alla samma möjligheter oavsett kön. Man ska inte ta bort något från barnen utan erbjuda samma lika möjligheter åt alla.

En flicka kanske ofta sitter och ritar prinsessor, kanske vill de ofta vara prinsessor i leken. Detta är inget man ska ta ifrån dom. De måste få vara prinsessor med rosa klänningar om de vill. Det man kan göra att utvidga begreppet prinsessa. En prinsessa behöver inte vara ömsint och feg. En prinsessa kan vara modig, tuff, stark och rolig. Precis som att prinsen kan vara ömsint.
Man ska stärka barnen i deras individ. Alla ska få vara precis så som de vill vara.

Vad man missar är ju att genus inte handlar om att förändra någon, genus handlar om att erbjuda samma rättigheter åt alla oavsett kön. Du ska som kille kunna klä dig i rosa, klänningar, sminka dig osv utan att för den delen behöva bli kallad ”fjolla” ”kärring” osv. Du ska som tjej kunna vara tuff, modig, högljudd osv utan att behöva bli kallad ”grabbig”, ”pojkflicka”. Man ska alla få vara precis som man vill vara.

Varför kan man inte bara få vara sig själv?

För att sammanfatta det jag skrivit om skulle man kunna skriva en enda mening, ”Låt alla människor oavsett kön vara precis som de vill”. En mening jag tycker säger allt. Varför ska vi vara som någon annan människa vill eller förväntas av oss? Varför är normerna som de är? Vem skapar normer?

Hur ska man arbeta för att minska det typiska manliga och kvinnliga? Vi måste sluta värdera människan pga dess kön. Vi måste se varje person som en individ och erbjuda alla samma rättigheter. Vi ska inte förbjuda pojken att vara pojke eller flickan att vara flicka men vi kan jobba på att stärka pojken och flickan att vara tvärtemot vad normen säger. Våga vara en ömsint pojke eller en modig flicka.

Jag kommer i mitt framtida yrke som fritidspedagog jobba mycket för att behandla barnen lika oavsett kön. Att erbjuda varje barn lika rättigheter är för mig en självklarhet!

Lite tankar som uppkom här och även är en del av det arbete jag lämnade in för några veckor sen i skolan.
Ett viktigt ämne och hett debatterat ämne….

AMEN!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Stolt storasyster <3

Dansföreställningen vi var på i fredags! Vilka recentioner!!! Och verkligen väl värda vartenda ord!!!
Så grymt stolt över min syster Nathalie <3

TILL REPORTAGET


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Soffa

Många som undrar hur jag gjort med soffan när vi målade om den!

Så här såg soffan ut före målning/renovering
(obs dålig bild)



Det vi gjorde var att vi bara grundmålade med vitt först. Sen lät det såklart torka, strök på ett lager med vit matt färg och lät det torka. Orden "Hem ljuva Hem" är ett väggord som man gnuggar på. Typ som en sån där gnuggis ni vet man hade när man var liten...voíla så satt det så fint=) samma sorts ord som jag har på mitt hörnskåp. Man kan ta bort det om man vill byta och det lämnar inga märken efter sig. Perfekt tycker jag=)


Tyget på soffan är sånt där luddigt grått ett. Det har jag bara trätt på och så är det kardborre på insidan locket. Man kan om man vill fästa det mer med häftapparat men jag har inte gjort det. Lättare att byta nu om det behövs tvättas=))

Resultatet som sagt är jag SUPERNÖJD med och det blev väldigt fint i vårt kök nu!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 8 kommentarer




Sömnlöst i Säffle

Ja jag sover som en kratta...inatt har jag inte sovit ett dret heller så jag tog beslutet att stanna hemma idag. Hade det varit ett jobb hade jag självklart kravlat mig iväg men jag känner att jag orkar inte nu. Måste få sova, har hövvevärk o ont i magen så lite sömn så är jag nog pigg tills imorron igen, då börjar jag klockan 6.

Sanny får jobba lite på dagen idag (han gör halvtid nu dessa 2 veckor) så får jag försöka sova sen.

Kollade förresten på tv inatt vid 3 tiden när jag var uppe med Nikki...folk som satt i fängelse...tycker lätt de skulle ha samma fängelseregler i Sverige som i USA. Där är det fan ord och inga visor..inte som här då allt är så bra...eller som i Norge då den där jävla psykopaten som jag inte ens vill nämna med namn, sköt ihjäl massa barn och vuxna i somras...tom får använda sig av media nu (om jag förstått rätt) Låt fanskapet ruttna bort i en tom cell istället...han ska fan inte ha det humant på några villkor....UÄK!

Fixade ett evenemang på FB igår...jag fyller 35 år den 23 december och tänkte ha fest på juldagen! Får väl se om det kan tänkas dyka upp några. Är ju en sån dag många går ut och festar men samtidigt så kan det va svårt att få till det med barnvakt och många stannar även hemma. Ja vi får se, jag ska festa iallafall och Sanny får jag ju med mig vilket som=))) Dock vore det mycket roligare om vi blev fler! Man behöver ju inte fira mig (det klarar jag mig bra utan) men en fest kan vi ju ha iallafall=)

Nej frukost i magen och sen ska jag sova!
Hoppas huvudvärken runt ögonen släpper och "magkatarr-ont-i-magen" bara....


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 7 kommentarer




Helgens arbete

Bordet och soffan! Sjukt nöjd....som vi slitit=))



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 13 kommentarer




Mitt innersta...

Tänkte nu öppna upp mig lite mer än vad jag egentligen tänkt göra här. Men jag känner jag måste få skriva av mig lite och få gnälla ur mig (så sanny slipper höra på allt gnäll hela tiden).

Jag är så trött så det finns inga gränser. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, att börja plugga nu är något jag ångrar...ja på sätt och vis iallafall. Det har blivit mer påtagligt nu när vi haft VFU eftersom vi fått gått skift. Vi ses inte, jag får ta alla kvällar och jag hinner verkligen ingenting. Jag har massa saker att göra, beställningar på hjärtan och askar. (och det är sånt jag VILL göra och jag KOMMER göra det) det ska ordnas hemsidor, jultidningar ska delas ut, newbody kläder ska hämtas och delas ut och betalas, det ska tvättas, städas, målas, genrepas, dansshowas, dansshowas ännu mer, loppas, luciafiras, pluggas...varenda helg, varenda dag fram tills jul är fullbokad...jag har ingen lucka nånstans och jag vet i fan hur jag ska orka...Molly fyller 5 år snart också om 2 veckor ca och ska ha kalas, det ska handlas presenter..jag glömmer betala in räkningar...jag glömmer möten, jag glömmer ringa, jag glömmer allt...ALLT! Jag får hjärtklappning, jag mår illa, jag är irriterad, jag är slut i hela kroppen, jag vill bara gråta...jag är TRÖTT!

Och jag lovar jag gnäller inte för inget..det är verkligen FÖR mycket just nu och jag måste ta mig ur detta.....

HUR?!?!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 11 kommentarer




Helgen som gått och stressymptom?

Igår lördag bakade jag som sagt var lussekatter för allra första gången. De blev asfula (ja alla utom de TinTin gjorde för de blev jättefina) men jädrar så goda de blev! Frossade i mig en hel hög med en gång*S* På eftermiddagen sen gjorde jag och Molly pepparkakor i form av Tiger, Nalle Puh, Nasse, döskallar, hjärtan mm mm. Också jättegoda=)
Sanny betsade bordet och vi målade benen....blev riktigt jädra snyggt faktiskt=) Valde svartbrun lackbets=)

Lite bilder då=)

Bordet klart=) (ja nästan vi har målat benen en gång till nu)


Molly i bakartagen=) Lycklig som få*S*


Fina goda pepparkakor=)


Trevlig advent med er=)) <3



Igår hände nåt läskigt när jag var ute och körde bil på förmiddagen! Har haft som hjärtklappning till och från ett tag....ganska så kraftigt vissa gånger. Men igår när jag körde bil så blev det värre. Kände hjärtklappningen samtidigt som jag blev skityr i huvudet och allt liksom bara stannade till. Fick som en klump i halsen. Det gav sig tack och lov efter några sekunder men jag hann bli väldigt rädd och fick bromsa för att inte köra av vägen. Kan det ha vart början till en panikattack? Kände lite igen symptomen från den gången när jag gick det för 2 år sen på min födelsedag. Nu hann det dock gå tillbaka innan det blev nåt värre av det men kroppen kanske säger ifrån nu? Jag är väldigt stressad hela hela tiden, både yttre och inre stress. Jag har massa saker som ligger och måste bli gjorda och jag hinner inte....det är jättejobbigt och yttrar sig med att jag är irriterad konstant, sover dåligt, äter fel osv....och nu detta med hjärtklappningen också.
Jag har 2 veckor kvar på min vfu och förhoppningen är ju att jag ska klara av de 10 dagarna som är kvar..men ärligt så vet jag inte än..vi får se, jag får ta en dag i taget nu!
Ångrar mig så ibland att jag gav mig in på att plugga redan...men nu är snart en termin gjord och jag klarade det. Jag är fan ganska nöjd över mig själv ändå....4 barn varav en liten en och plugg på heltid är faktiskt inte så jädra lätt....men jag..JAG klarar det!! *klappar mig själv på axeln* =)))

Ja det var lite om helgen.....nu ska vi fortsätta måla!

Puss

PS tar mig en webrunda sen när vi är klara här hemma, hoppas inte ni glömmer bort mig för att jag varit lite off just nu..jag är snart tillbaka <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 10 kommentarer




1a advent

1 advent idag...11grader varmt och regn. Tillåt mig svära lite...FY FÖR HELVETE!!! Ja men allvarligt ni som tycker det är såååå skönt att inte det är nån snö och plusgrader. Är det verkligen bättre med detta jävla rusk än snö och några minusgrader och sol? Jag längtar iaf ihjäl mej efter snön nu så det blir lite ljusare och man känner att dagen är längre än några fjuttiga timmar mitt på dan. Klockan är nu 15.42 när jag skriver detta och det är nästan mörkt ute..helt galet...hade snön vart här hade det åtminstone varit lite ljusare ju.

Julskyltning idag men jag har inte tänkt mig iväg något. Det blåser storm nästan och jag har för mycket att göra hemma. Vi har målat om köksbordet och betsat bordsskivan. Kökssoffan håller på att få sig en förändring nu också=) Tror det blir toppenbra när det är klart=))
Jag ska sätta mig och betala räkningar nu, mindre roligt dock och man inser att man återigen är fattig som en kyrkråtta. Men men skiten måste ju betalas likförbannat så det är väl bäst att sätta fart!

Ska skriva ett mer seriöst inlägg också när jag hinner..känner att tiden rinner ifrån mig....och kroppen säger ifrån nu..kanske dags att vakna??

Novemberskor??



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Lussebak

Ska precis ställa mig och baka lussekatter och pepparkakor=) Är så sjukt sugen på lussebullar och har varit i flera veckor så jag måste göra slag i saken nu! Har aldrig bakat det förut..ja du läste rätt..herregud jag är verkligen ingen bullmamma för fem öre men nu jädrar! Ska även fixa pepparkakor tänkte jag=)))
Sen blir det att måla bordet och betsa det och så ska tvätt plockas undan! Har VÄLDIGT mycket att göra denna helgen som jag missat under veckan..

Jo just det måste få iväg jultidningar och NewBodykläder också.....herregud hur fan ska jag hinna allt då?!?!

Bäst att sätta fart!

Tjillevippen <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Defenition of dance

Haft en toppenvecka på VFUn även o jag vart drettrött mestadels. Idag var dock den bästa av alla dagar..varför? Jo för jag fick gå med en av klasserna och kolla på dansföreställningen Defenition of Dance, en resa genom tiderna och vad dansen inneburit från 1600-talet fram tills idag. Alltså det var så oerhört bra att få se dessa proffessionella dansarna visa vad de har för kopiöst bra kunskaper. Jädrar anåda va duktiga dom var! Att man blir en stolt storasyster är ju inte konstigt säger jag ju bara. Det var mellanstadiet som fick äran att se detta. De åker runt i hela Värmland och idag var det alltså Säffles tur. Lärare och elever tyckte det var suveränt!!!!

Tack som fan för att jag fick se detta! Ska även iväg och kolla i Kil den 15 december då de gör ett officiellt framträdande! KOM DIT OM DU KAN!! Du lär INTE bli besviken!!!!

Nu ska jag sätta mig i soffan med Molly och kolla på tvn. Nikki somnade (tror jag) och de andra två är på disco=) Sanny jobbar..som vanligt....

Äntligen helg..imöra ska jag baka lussekatter, pepparkakor och så ska köksbordet och stolarna målas och betsas=)))
Full fart!

Häpp!

PS bilder från dagens föreställning kommer imöra=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Superwomen

Ja jag ska klappa mig själv på axeln som står ut just nu. Jag är verkligen totalt jävla slut i både hövve och kröppen. Vfun är förbannat roligt och jag stortrivs. Men gud va allt hade vart lättare om S kunde tagit pappaledigt dessa veckorna så man kunde få lite avlastning på eftermiddagen/kvällarna. Ja ni kanske tycker jag gnäller men jag hinner ju inte med nånting. Idag var jag hemma halv 5 och då drog han direkt. Kommer hem vid 1 inatt..te möran åker jag och är hemma ungefär samma tid imorron kväll och då drar han...jag får ta varenda nattning av barnen här, jag går upp varje morron med dom och får iväg dom till skolan....jag försöker få iordning här hemma inför advent...disken står till taket och jag kräks. Klart att S gör mycket på dagarna med när han är hemma MEN jag tycker ändå det är jobbigt att vara ensam varje kväll. Skiter i om ni tycker jag gnäller eller är mesig. Men jag är ingen superwomen som klarar detta. I normala fall är man ju mammaledig när barnet är runt 8 månader och jag ska ärligt säga att jag fattar inte hur jag orkar detta...hon sover ju inte hela nätterna heller men jag är ändå glad att hon bara vaknar nångång för att äta osv....


Jaja slutgnällt...jag tycker bara det är förbannat jobbigt detta!!!

nu ska jag slänga i mig mat och sen försöka få ungarna i säng i någorlunda tid....sen slocknar jag väl själv fort. Imorron väntar först adventsfirande i kyrkan och sen dansföreställning. Ser fram emot det sistnämnda MYCKET då min syster är med och dansar!!!!

<3


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 5 kommentarer




Orkar inte

Orken är slut, jag fixar det inte.....jag är less på att vara själv varje kväll med allt vad det innebär. Ångesten finns här pga min förbannade fobi....

Jag vill inte mer! fan fan fan


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 12 kommentarer




BlogAward




Fick ett bloggaward av myflowergirl. Tusen tack va glad jag blev=)) här kommer mina svar=)

Varför började du blogga:
Oj ja varför började jag blogga. Jag har haft blogg sen många år tillbaka..nästan 10 år tror jag. Har dock bytt adress ett par gånger. Jag började väl blogga för att jag älskar att skriva och dela med mig. Det började på babyfriends.se när jag fick Ninni och där skrev man ju dagbok om barnen...sen kom jag på att jag hellre delade med mig mer om mig själv än om barnen (de kan ju liksom inte säga ifrån och då kändes det rätt att skriva om mig själv istället. Dock får ju barnen hänga med här också men inte alls på samma sätt som det var på babyfriends)

Vilka bloggar följer du: De som finns i min länklista följer jag plus några fler som jag har på bloglovin. Gillar inte de där  utmärkande modebloggarna osv. Det ska va bloggar där man bloggar från hjärtat om sin vardag mer. Sånt fastnar jag för=)

Vilken är din favoritfärg: Gillar alla färger men svart rosa rött silver och vitt är väl de jag gillar mest...Men som sagt det varierar=)

Vilken är din favoritfilm: Finns flera favoritfilmer bland annat, Smala Sussie, Dirty Dancing, Titanic men ja Smala Sussie är nog den jag älskar och kan verkligen se flera ggr på raken..tröttnar verkligen aldrig haha

Vilket land/ länder vill du besöka och varför? USA är ett land jag vill besöka...och England. Varför? hmm ja men det känns som att USA måste man bara få uppleva och England vill jag åka över en weekend och shoppa..just för att det faktiskt inte tar så lång tid och inte är såååå jättelångt bort=)

Länka till den du fått awarden ifrån. Fullborda de 5 meningarna. Skicka till ytterligare några bloggar.

Jag skickar vidare  till Shabbychicme och Nnika


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Advent 2011

Bara några dagar kvar till 1a advent. Så himla mysigt att man äntligen kan börja ställa fram stakar och stjärnor. Eftersom snön vägrar falla ner så tycker jag det är jättemysigt att vi iaf kan tända lite ljus osv nu=) Jag har ställt fram och pyntat liiiite i köket. Inte med massa tomtar, har ställt fram 2 tomtar som är lite diskreta men annars är det stjärna jag ställt fram och en adventsljusstake jag köpte i Ullared. Så jädra fin är den!

Eller? Jag fullkomligt älskar den. Den är i vitt trä och sådär sliten shabby chic!! Levande ljus också!!!



I det andra fönstret ser det ut så här=) Myyyyyysigt=) och så har jag ett tredje med men det ser nästan likadant ut så det orkar jag inte fota*S*


Nu ska jag ge Nikki mat..får återkomma sen....lite snävt med datatid nu när jag praktiserar heltid och sen är själv med barnen! Hoppas ni förstår?

<3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Wihoooo

Fick ett mycket positivt besked med posten idag! Men jag tänker suga lite på karamellen om VAD det är...folk snackar så mycket dret ändå!

Men glad är jag=) ÄNTLIGEN=)))

Varit en händelserik och rolig dag på VFU:n idag. Självaste Stefan Holm var gympalärare åt Ninni och deras klass idag plus den andra 5an. Gissa några ungar som hade roligt*S* Autografer fick de såklart allihopa och jag fick ju passa på att smyga förbi klassrummet lite när han hade föreläsning *haha*

nu ska jag sätta mig i soffan med Molly och TinTin och kolla in Ensam Mamma Söker..sen blir det nog bingen!

Fick ett award tidigare idag med som jag ska försöka fixa till, om jag inte hinner idag gör det det imorron för jag börjar inte förrän halv 14.

Ullared var underbart roligt på alla sätt och vis..ska uppdatera om det med.....imöra!

PÖSS <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 8 kommentarer




Barnbidraget som dök upp igen...

Ja tack o lov var det inte bara mig det drabbade. Eller ja det var ju synd det drabbade X antal tusen fler MEN skönt ändå att inte felet låg hos enbart min utbetalning...nu löste det sig ju och alla är förhoppningsvis glada och lite rikare igen=)

Jag sitter här med magont så jag kräks snart..Tror jag har ett skov på gång för nu har jag haft ont i magen varje dag i flera veckors tid. Dock blöder jag inget ännu så man kan ju hoppas det inte blir mer än så här av det!

Imorron drar jag, sanny, linda och Tommy till Ullared som jag säkert redan nämnt förut. Det ska bli så jävla gött!!! Som jag har haft abstinens över Gekås liksom. Helt sjukt va man kan längta dit. Ska skriva upp lite idag vad jag ska handla. Har redan handlat några julklappar till Molly och TinTin dock men alla ungar ska ha nya kläder i mängder!!! Skitbra att handla sånt på Gekås tycker jag=)
Vi ska bo i stuga med så det är gött om det är megamycket folk imöra kan man ta en ride på söndag med innan man åker hem=)
Vi åker inte förräns runt 9 imöra efter att vi lämnat av Loke på hundpensionatet och sen har vi ju ca 35 mil framför oss. Så vi kommer ju inte förräns vid middagstid och då har förhoppningsvis bussarna börjat lämna iaf....sen kan man ju gå där inne tills det stänger och det är gött=))

Det jag vet med mig nu att jag ska handla är:

*Mjukisbrallor till alla barnen
*T-shirt Molly vit
*Långärmade tröjor till alla barnen
*Termobyxor till Ninni TinTin och Molly
*Vantar och mössor till alla barnen
*Adventsljusstakar till köket
*Shabby chic prylar *hehe*
*Displayskydd mobiler
*Tights till mig och barnen
*Långärmade stickade tröjor till mig om det finns
*Skjorta mig och Sanny
*Kalsonger Sanny
*Strumpor Nikki och Molly
*Bh
*Trosor till mig molly och ninni
*Massa kläder till Nikki
*Juldukar
*Julpynt
*Julklappar barnen (kan inte skriva ut här vad eftersom de kan läsa)
*Halsduk moí
*Vantar moí


mm mm mm, man handlar ju alltid massa spontanköp när man är där och det är väl det som är lite ljusningen också=)) Ska bli jävligt roligt att komma iväg iallafall=)
Tack till våra föräldrar som ställer upp och är barnvakt så vi kommer iväg imorron tills på söndag=)))



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 15 kommentarer




Barnbidraget som försvann

Det är då fan märkligt. I 8 månader har jag fått barnbidraget dagen innan dvs den 19e. Om nu inte den 20e infaller en helg, som nu ex på söndag. Då får jag på fredag som alla andra..men tror ni jag fått några pengar nu? Inte ett jävla korvöre och jag verkligen måste ha pengarna DIREKT!!!! Jag är skogstokig just nu och har inte pengarna infunnit sig på kontot kl 9:00 så jävlar ringer jag!
Pengarna borde ju rimligtvis komma in på kontot vid midnatt ju..men icke sa nicke!

Fan jag måste ha pengarna nuuuuuuuu!!!!

Uppdaterat: Verkar vara som att det är vi med Handelsbanken det knasar för....är iallafall utbetalt från FK..så jag hoppas inte banken är för sega..jag måste handla och betala räkningar!!!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 3 kommentarer




Härligt!

Tack som fan för alla era kommentarer ang mat!! Suger åt mig av alla erfarenheter och blir lite mindre nojjig!

Jannice: nej alla mina andra barn har ätit mild välling från 6 mån o tills de vart 4 år o slutat helt med välling. Molly minns jag sket ner hela sig och sängen av fullkornen så den slutade jag med omgående*S*


=)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Mat till 8 månaders?

Alla ni som läser här som har barn i samma ålder eller har haft. Vad ger ni barnen att äta under en dag? Har så svårt att få i Nikki mat, riktig mat altså. Jag är ju livrädd för att ge henne nåt med salt i och blir nästan manisk att hon inte kan äta något som är lite saltat. Tror dock faktiskt inte man behöver vara livrädd och att de klarar av en liten mängd.
Nikki hatar ju barnmatsburkarna men älskar våran mat som spaghetti och köttfärssås, potatis, ris, fiskbullar osv...kan jag ge henne detta om jag inte saltar innan? hur är det med fiskbullar? Har märkt hon blir ganska törstig av det på natten dock men hon älskar det verkligen annars.

Hon dricker välling o äter gröt på dagarna och så får hon lite vanlig mat. Nu vet ju jag att detta inte funkar i längden, för hon måste ju ha ordentlig mat..men jag vet fan inte hur jag ska göra. De andra har ätit ur burkarna och det har vart jättelättvindigt mot vad det är nu!

Hon dricker för övrigt mild vällling från 6 månader..har inte bytt till fullkorn..vet inte hur magen hennes reagerar...

Vad dricker era barn för välling? Ger ni ersättning fortfarande. Nikki får INGEN ersättning numera.

Hennes kräkande kommer oavsett vad hon äter, men hon ökar i vikt som hon ska så det är bara hoppas på att det ger sig snart!

SNÄLLA BERÄTTA HUR NI HAR DET MED MATEN!!!!


· Kommentera inlägget här ·
Barnen 8 kommentarer




Sviker hårdrocken

Nästan så jag skäms att erkänna men jag lyssnar på annat än hårdrock just nu...Jag är totalt överförälskad i Adele och hennes röst. För att inte tala på vissa av låtarna...helt underbart att softa till!

Så kan det va*S*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Borde inte gnälla MEN...

Nej jag borde absolut inte gnälla över skitsaker som förkylningar och nedspydda ungar då det finns det som går igenom sju resor värre just nu. Men jag tycker likförbannat det är drettrist o jobbigt att torka spyor dagarna i ända, kläder som är skitiga hela tiden, ungen är blöt hela tiden. Så här har det hållt på i snart 9 månader nu...hon spyr fan i ett....kvittar vad hon äter så spyr hon. Får väl hoppas hon ger sig snart för det luktar ju inte hallon precis!

Själv är jag seg som fan fortfarande....helt trött i kroppen liksom. Men det går väl över det med snart!

Skäms över att sitta o gnälla om småsaker egentligen men nånstans måste även jag få gnälla lite och jag gör det här. Vill man inte läsa så gör man inte det!

Dags o torka spyor igen! Hej hopp gummisnopp va kul!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 8 kommentarer




Sjukstuga

Ja här är vi förkylda 3 av 6. Ninni är hemma från skolan för andra dagen nu med ont i halsen, ont i huvudet, och illamående. Jag är hemma andra dagen med ungefär samma symptom. Fast jag känner mig mer förkyld i kroppen, orkeslös, huvudvärk, trött som jag vet inte vad och så fryser jag så kläderna jag ont på kroppen tom. Molly är jättesnorig men pigg för övrigt och är på dagis.

Inga jätteallvarliga saker dock så man ska väl inte klaga. Fast jag vill va helt pigg så jag orkar gå iväg till vfun nu. Imorron eller torsdag går jag iallafall!

På lördag sen är det dags för Ullared tillsammans med Linda och Tommy! Vi har gjort detta som tradition att åka iväg och det är så jädra roligt=) Bor i stuga över natten också och då brukar vi spela spel och ta nån cider. Mysigt som bara den=) Ungarna ska va hos farmor och mormor. Tack som fan att de ställer upp som de gör. Det är hockeymatch och genrep och en jädra massa grejer till helgen. Så typiskt när man ska bort men Ullared är bestämt sen långt innan vi visste detta. Men har man underbara föräldrar så har man <3

Förresten är det INGEN som sett "Egoboost a la´Nikki" ? INTE en enda har kommenterat..hon här sitter man och sliter med att lägga in kort. SKÄRPNING!!!! Ni önskar ju mer kort och när jag lägger in så skriver ni inget..dåligt hörrni! ;-)

Hon har förresten somnat nu, brukar sova några timmar på morronen. Vore jag piggelin skulle jag ha tvättat och diskat o städat nu, men jag ska faktiskt passa på att vila lite så får jag göra det där sen när hon vaknat!

Nu ska jag kika in på forumet viktop.se och se om jag fått några svar där=)

Ha en bra dag!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Tandläkare

I fredags åt jag kolabönor och fick förjävla ont i en tand. Misstänkte att en gammal lagning gått ur. Gjorde ont o speciellt om jag åt nåt som var hårt. Ringde tandläkaren idag och fick tid 15.30. Och tydligen så hade jag inte gått hos dom förut för de hade inga papper på mig överhuvudtaget. Var så jävla längesen jag var hos tandläkaren så jag minns inte heller. Ja iallafall så röntgade de den onda tanden och kom fram till att den var DÖD...men va fan...jag har en död tand..gud va roligt. INTE. Detta innebar att tandläkaren idag fick rengöra in till roten och lägga på en provisorisk lagning för att sen rotfylla den. Jag kände inte ens av att hon borrade i tanden på mig=/....jag fick lite lägg panik och dödsångest när hon la över nån jävla blå gummiduk som höll på att kväva mig på riktigt och saliven höll på att svämma över inne i käften eftersom jag inte kunde svälja...riktigt läskigt va det! Jag har inte vart rädd för tandläkaren förut men de två sista gångerna jag vart iväg nu har vart skrämmande. Borrandet gör att jag blir helt yr i skallen och det känns som jag ska svimma..usch!
Men nu är det värsta över sa hon och nästa gång ska jag bara lägga i en duk eller va hon sa! Blir nog dock en jävligt dyr historia...

Men hellre en rotfyllning än att jag ska behöva dra ut tanden..det liksom vägrar jag eftersom den sitter så den syns när jag ler också!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Full i bus

Full i bus hela dagarna*S*





· Kommentera inlägget här ·
Foto/redigering 9 kommentarer




Egoboost a´la Nikki

Finaste goaste busigaste Nikki som finns i hela världen <3

Alldeles nyvaken här och man vill ju bara äta upp henne av godhet när hon är sådär busig och härlig*L*


Se så man smälter...underbara unge <3 (sen icke att förglömma att hon gör "hårdrock med vänsterhanden också ;-) )


Bita på sängkanten är gott hälsar Nikki <3



Det kommer mera om en stund=))))



· Kommentera inlägget här ·
Foto/redigering 7 kommentarer




Till er Camilla<3

Mina tankar går till Camilla och hennes familj nu. Hoppas ni snart är hemma igen <3
Ni vet vart vi finns..bara några hus ifrån ert och dörren är ALLTID ÖPPEN! <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Frostigt

Idag var det kallt igen. Önskar så att snön kunde komma snart...men än så länge får vi nöja oss med frostiga mornar! Väldigt fint väder idag och kallt. Perfekt för långpromenad MEN jag ligger hemma och inte är kry. Förkyld utan nåt snor?! Funkar det? Ja jag mår iaf precis som jag skulle va dyngförkyld, hövvevärk, fryser och har ont i kroppen men snoret är inte så värst mkt. Jaja jag piggar allt på mig snart!

Det är inte mycket med blommorna nu inte...


Solen värmer skönt än iallafall


Ska kura ner mej en stund i soffan nu! Nikki har somnat och Ninni är hos mormor. Hon är hemma och sjuk också idag....samma som mig...igår låg vi och frös om vartannat brrrr

Btw så ska jag förklara mitt inlägg lite mer ingående när jag orkar....känner att jag är så arg över hur människor beter sig. Speciellt när det drabbar andra. Men just nu orkar jag inte lägga energi på mer än att sova...

gonatt =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Fel på folk?

Vad är det för fel på folk? Det sups, det ljugs, det förstörs relationer mm..jag kräks....

Herregud för fan sluta vara så omogna och egoistiska! Ni förstör för andra. FATTA!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 6 kommentarer




Mia Törnblom

Igår kom ena paketet med jultidningar. Jag har såklart beställt lite böcker av barnen och en av dem blev denna av Mia Törnblom. Har läst hennes första bok om Självkänsla så denna bok var given! Ska bli intressant att läa den!

Kanske jag börjar redan ikväll för jag mår inge bra idag och ska kura ner mig under en filt ikväll när vi varit och firat pappa sen! Får se hur morrondagen blir..mår jag som jag gör nu blir jag hemma. Fryser, ont i huvudet, tät i näsan och allmänt trött i hela kroppen=(



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Fars Dag

Idag är det fars dag och då ska vi fira alla pappor. Jag tycker vi firar dom som FÖRTJÄNAR att bli kallade pappor istället. Riktiga pappor, bonuspappor, mfl.
Vi firar såklart pappan i familjen här då han är en hyvens farsa på alla sätt och vis! Han ställer upp för mig och barnen ALWAYS. <3

Plånboken är lite skral här nu så vi har inte kunnat köpa nåt idag. Men vi gjorde frukost på sängen och väckte han med=) Molly hade även gjort ett fint kuvert till han med något spännande i!
Eventuellt köper jag en tårta sen=)

GRATTIS SANNY PÅ FARSDAG!! U are the best <3



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Jag är inte mer än människa

Jag är inte mer än människa jag heller! Jag blir arg och jag blir glad och jag blir ledsen. Idag har det vart en låååång dag med tjafs på fb pga missförstånd, ungar som har gjort hyss o en trött mamma (dvs jag)

Fick som sagt var meddelande på fb Liza här under..hon hade läst bloggen och respekterade det jag skrivit. Visst jag kallade henne bitch och det ber jag om ursäkt för..dock betyder det väl som alla vet BabeInTotalControlofHerself...;-)

Nej men seriöst så känns det skönt och moget gjort av henne och oerhört bra att vi har pratat ut om det som hände! Tack Liza!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Hemtenta vs salstenta

Sitter och är sååååå jävla förbannat irriterad på en sak! I vår BUS-kurs (barn och unga i samhället) så hade vi en tenta, en salstenta i slutet av kursen. Inget konstigt i det alls MEN när sen distanseleverna läste den kursen nu denna terminen så fick de EXAKT samma tenta dock en hemtenta. Inge konstigt kanske MEN jag anser detta vara helt jävla sjukt orättvist. De fick samma frågor, lika mycket tid MEN med böcker tillgängliga och friheten att sitta hemma i sitt eget kök vid sin dator och göra tentan. Jag tycker faktiskt detta är så jävla sjukt dåligt upplägg. Hur fan kan det skilja så när vi faktiskt läser samma jävla utbildning?

Jag hamnade på en status inne på fejjan häromdagen ang just denna tentan. En tjej som hade gjort den och vi kom in på att det var en hemtenta. Jag skrev helt oskyldigt nåt i stil med "gött att ha böcker till hjälp för det blir lättare då" och får mothugg av 2 tjejer som inte fattar vad jag menar. De börjar hacka på mig och dumförklara mig som fan! Utan att ta reda på vad jag egentligen menar!! Jag blir vansinnig på sånt...
Den värsta kommentaren som jag fick var "*omg*...och dig ska man släppa loss bland barn" Den gjorde mig uppriktigt ledsen. jag skrev och ifrågasatte men fick såklart inget svar! Men att kränka mig med en sån kommentar gjorde ont..Jag vet att jag är bra med barn och att jag passar att arbeta med barn så jag tog inte åt mig på DET viset..men orden just kändes hemska..som att jag var farlig på nåt vis...?


Jag reagerar ganska kraftigt när jag blir missförstådd och dumförklarad och det visade jag, tänker då fan inte hålla käften när de tror jag anklagar tjejen som gjort hemtentan eller när jag menar alla tentor överlag. Jag menade DENNA tentan och jag skyllde då ABSOLUT INTE på tjejen som gjort den utan självklart kursen och universitetets jävla fuckade upplägg!

FUCK U bitches!!!

Uppdaterat: Har nu "pratat" med en av dem och vi har löst det! Allt har vart missförstånd från första början...känns skönt och oerhört moget av henne att ta kontakt med mig och förklara! Tack=)


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 4 kommentarer




Inkasso

Häromdagen damp det ner 35 brev ifrån Lindorff Inkassobolag....
Först höll jag på att sätta andan i halsgropen. Innan jag insåg att det inte var till oss. Då hade jag dock hunnit slita upp 2 och såg att de var från samma firma. Men som sagt de var inte till oss.(vet iof hur de skulle kunna va till oss heller, men det kan ju ha legat o grott i åratal sånt där har man hört för att sen dyka upp...huuuh hemska mardröm) Dock börjar man ju fundera om de har gott om papper som skickar ut så många brev..herregud vilka nissar...stackars sate som ska betala alla=((



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Erikshjälpen

Var med svärmor till Erikshjälpen förut. De har byggt ut där och är väl ett av Sveriges största nu om jag inte förstått fel. Va visst närmare 2000pers där idag men vi kom precis före stängning så då hade det avtagit. Det hade blitt jättestort och jag är nöjd över upplägget. Julsaker för sig, silver för sig, guld för sig, osv...ja det var mkt lättare att hitta nu! Hittade ett jättefint dataskåp men har dessvärre inte pengar nu, annars hade jag köpt det direkt. Vitt och fint var det också!
Istället köpte jag två värmeljushållare och ett fat i fattigmanssilver, en liten ängel och en 3-armad kandilaber i silver=) Jag är jättenöjd=)



· Kommentera inlägget här ·
Loppisfynd 3 kommentarer




Hem ljuva hem

Precis gjort klart ett beställningshjärta=)

Visst blev det fint? =)



· Kommentera inlägget här ·
Mtt skapande 4 kommentarer




Sveriges flyktingpolitik...

..är under all jävla kritik! Hur fan kan man som invandrare och flykting behöva vänta flera års tid för att få ett besked om man får stanna eller inte? Barn som vuxit upp här, som är födda här ska nu skickas hem till ett land som de inte ens kommer ihåg eller ens har varit i. Jag blir så förbannad så jag kokar!
Jag tycker inte alla ska få stanna MEN det borde då fan va en tidsfrist på MAX 6 månader och inte 6 år..det är fan helt sjukt dåligt!

I min äldsta dotters klass har det genom åren blivit flertal barn utvisade..det är lika jobbigt varje gång såklart. Nu är det en tjej till som fått utvisningsbesked. Tjejen har bott här om jag inte minns fel i 5-6 år..hennes lillasyster är född här. De kommer inte ihåg sitt språk utan talar, skriver och läser på svenska. Nu ska de åka "hem" till sitt land för att nån jävla nisse tycker inte de har rätt att stanna. Åååååååh jag bli så arg!
Träffade tjejen igår i skolan...hon har inte vart där på ett tag för att hon mår så dåligt över detta. Jag gick raka vägen fram till henne och gav henne en stor kram. Frågar henne hur det är och hon svarar med en ledsen min "det är inge bra"....det brast..jag började gråta, gick inte att hejda mig. Hade fler elever runt mig men mina känslor tog över och jag kunde inte hejda mig. Kramades länge med henne utan att säga något..visste inte vad jag skulle säga mer än att jag var så himla ledsen. Ninni och de andra såg ju att jag grät och det är klart det är aldrig lätt när en vuxen brister i gråt sådär...men det gick verkligen inte att hejda mig. Jag lyckades dock kontrollera mig lite och torkade tårarna efter ett tag och försökte gå vidare in till mitt. Har min VFU på samma skola så det var svårt att gå in och bara lämna det andra som jag nyss varit med om.....
Tidningen var där igår och gjorde ett reportage om klassen och tjejen som fått utvisningsbesked. De ville visa att de protesterar mot såna här idiotiska saker. Bra gjort av klassen som visar sitt stöd tycker jag. Jag hoppas verkligen att det blir ändrat så att hon får vara kvar...kvar i tryggheten!

Skicka hem dom som inte sköter sig istället...kriminella osv...en tidsfrist på max 6 månader om man flyr hit, sänk taket på MAXantalet så att man slipper skicka hem så många!

usch jag blir så ledsen!

Älskade barnen som drabbas <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Gonatt/Gomorron

En timme sov Nikki o så vaknade hon...vad händer där liksom? Jaja Sanny ger na mat nu så får vi hoppas hon somnar..men jag tycker det låter som om hon INTE vill sova...SUCK SUCK DUBBELSUCK! Det var den fredagskvällen i vila det...jaja får hoppas hon sover gott inatt iaf!
Ska snart köra TinTin till farmor. Han brukar vilja dit på fredagkvällen och så även denna fredag! Vi har käkat varma mackor o nu molar vi godis...konstigt dock att man alltid får så mycket över i godisskålen och alltid de "äckliga"...man plockar ju bara de goda godisarna i affären ju? Jaja de kanske är goa imöra igen*S*

Väntar på att IDOL ska börja nu, dretprogram om du frågar mig men likförbannat fastnar jag? Varför? för att jag är knäpp antagligen*S*


Får blogga mer imöra..orkar inte mer nu!

Pöss i panna <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Mer än välkommet!

Denna helgen är mer än välkommen! Gud va skönt att vara hemma. Fast jag stortrivs på vfu:n och dagarna går väldigt fort där! Men jag får lite lätt panik över hur det ser ut här hemma..så helgen ska ägnas åt städ och tvätt! Ja och umgås med familjen SÅKLART! Sanny är dock ute på älgjakt imöra så då är jag o barnen hemma!
Ninni har en kompis här inatt och imorron eftermiddag ska vi hämta en tv som vi fått åt henne. En tjocktv men vi är inte så kräsna här=) Bättre än inget ju=)

Ska försöka fota lite och slänga in här i helgen OM jag hinner, har lite pyssel att göra iordning också=))

Vad gör ni andra i helgen?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




Trött på mig själv!

Borde verkligen hålla mig borta från internet o att skriva överhuvudtaget när jag är på detta humöret..stör mig på allt och alla, och framförallt så tar jag åt mig för allt som skrivs....=((((

Varför lär jag mig aldrig att ringa VC efter PMS-medicin..säger samma sak varje månad, gud jag blir så jävla trött på mig själv!!!!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 7 kommentarer




Slå rekord?

Funderar på att slå rekord i antal gnällinlägg på en kväll...tror jag lyckas faktiskt...

Känner jag skulle behöva skriva av mig så jävla mkt men jag ska inte..ska hålla käften så ingen stör sig!

jag stör mig dock på varenda jävel ikväll!

Går och lägger mig!



· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 5 kommentarer




Vad är det som gör det?

Vad är det som gör att idioter till bloggare får massa läsare? Är det för att de provocerar? De är elaka, bessewissrar, bitchar..u name it? fattar verkligen inte..men antar det är så! Att man som en vanlig tråkig fittsvensson inte får läsare, för man är FÖR snäll helt enkelt! jag ska därmed bli en bitch och spy galla över andra människor i min blogg. DET lockar läsare har jag märkt!

knäppt?!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 5 kommentarer




Viktoperation, dåligt samvete och massa gnäll

Ikväll är jag irriterad som sagt....på det mesta. Jag är irriterad för att det ser ut som kriget här hemma och jag hinner/orkar inte ta tag i det nu. Klockan är halv 9 och det är först nu jag satt mig ner sen kl halv 7 imorse i stort sett. Jag har nattat barn efter att ha vart irriterade på dom. Det får mig att må dåligt....varför ska de få ut för när jag blir stressad? Nej detta är nackdelen med jobb/plugg....jag vet ff att jag tagit mig vatten över huvudet som började plugga så här tidigt som redan 6 månader efter jag fick barn....men jag vill inte hoppa av heller...
Jag är inte irriterad på barnen hela tiden såklart..men nu ikväll vart jag stressad för att Nikki skrev o gnällde o jag såg diskhögen (som jag för övrigt sket i sen). Försökte lägga Nikki vid 7 som vanligt..hon la sig..och vaknade för att Molly o TinTin höll på i köket...då vart jag irriterad på det. Nu visade det sig sen att Nikki bajsade..så det kanske var därför hon vaknade egentligen. Då fick jag ännu mer dåligt samvete för att jag skyllt på dom! Nej fy fan jag är kass så äre bara.

Att jag bara äter och äter och blir fetare och fetare gör det hela inte lättare...jag mår så dåligt över min vikt nu så det är hemskt...jag hoppas verkligen jag får hjälp för annars vet jag inte vad jag gör=( men ingen remiss än. (och till er som stör er på att jag "ger upp" och vill ha en operation ber jag bara hålla käften! Jag gör det här för MIN skull och min familjs skull, inte för någon annan. Jag ger inte upp i första taget heller utan ha kämpat med min vikt upp och ner sen i 6e klass. Det räcker nu, jag måste inse att jag inte klarar det själv! Jag klarar säkert gå ner men jag går ju upp varje gång. Nu får det va nog!!!

Nej jag ska nog hålla mig ifrån Facebook resten av kvällen iaf för där stör jag mig ännu mer på fölk än vanligtvis...gud vilka muppar det finns!! (och nej ni behöver inte ta åt er, ingen som vet vad jag menar ändå! )

så slutstörd...hejjrå!


· Kommentera inlägget här ·
Gnälligt 9 kommentarer




Heltidsjobb

Jag undrar hur fan man gör för att hinna med heltidsjobb i en stor familj? Alltså jag vet inte ens om jag vill jobba heltid sen....denna veckan har jag tamejfan inte hunnit nåt, inte ens att ringa tandläkaren....disken ska vi inte prata om o tvätthögen har växt som fan...ledig helg? Knappast lär städa o tvätta hela helgen!

Nej 85% räcker gott och väl för mig!

lat? Inte ett dugg men en mamma som faktiskt vill hinna se sina barn mer än 1 timme innan sängdags!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Tiden rinner iväg....

3e dagen av min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) och jag känner att jag verkligen inte hinner något alls. Heltid, 4 barn, hus mm det är verkligen en pärs..hur fan hinner man det? Nej 85% räcker nog för mig sen när det är dags för jobb ;-) Vill ju faktiskt hinna nåt mer än komma hem, duscha o sova...disken står som ett berg på bänken och jag orkar verkligen inte ta tag i det idag..heller. Jag började klockan 6 imorse och slutade halv 3. Men då var det iväg o hämta barn, fixa middag och bada Nikki. Sen drog klockan iväg och nu sitter jag framför tvn och inte gör ett skvatt...

Väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag får kolla Bonde söker fru. Sen blir det väl bingen antar jag. Nikki sov som en kratta inatt, och det skyller jag fullmånen på. Hon sover skitkasst de där nätterna..så jag är INGET fan av fullmånen just nu faktiskt. Inatt var hon varken jättemycket så jag fick lägga mig på soffan tillslut eftersom jag skulle upp klockan 5. Inatt är det inte riktigt lika illa om hon har en vakennatt...jag börjar inte förräns 8.30 så jag går upp halv 7 med barnen.

Va länge ska man behöva vänta på svar på en remiss? Nån som vet..har ju gått några veckor nu och jag skulle iaf vilja ha ett svar på att de fått den ju. Sen vet jag ju att det kommer ta tid innan allt är klart..men att bara ha fått se att man är med i systemet lugnar ju lite iaf!

Vad gör ni andra? Ledsen om jag halkar efter med besök hos er dessa veckorna nu men jag ska försöka ta igen lite i helgen!

Har lite hjärtan o askar jag måste göra klart o få iväg också=) Roligt när det är så många beställningar ju=)=)))

Nej adios mina vänner!

<3


· Kommentera inlägget här ·
Studier 5 kommentarer




Att vara modell för en dag

Gårdagen var en jättebra och rolig upplevelse på alla de sätt och vis. Vi skulle bli fotograferade av Modellab. Vi kom dit och fick skriva in oss och sen sätta oss och vänta en liten stund. Det gick bra o strax var det våran tur att bli sminkade. Man fick ha önskemål om sminkning och jag vill ha svart och gärna röda läppar som konstrast till allt det svarta i övrigt=) Blev jättenöjd med sminkningen och sen var det dags att plåtas. Fotografen var en jättegullig tjej vid namn Martina om jag inte minns fel. Jätterolig och proffsig=) Man fick även ha önskemål ang olika poser. De har ju ett grundkoncept de går efter men kommer man dit som lite mer erfaren än en annan så kan man ju lätt göra korten jätteunika med egna poser=)
Allt gick jättebra och hon var inge stressad utan vi tog det i vår takt=) jag är jättenöjd med bilderna också!
Rekommenderar att gå och göra detta...perfekt för en trött o sliten 4-barnsmamma! =)

Googlar man så stöter man på mycket ris om dessa olika modelldagar och just mycket därför jag faktiskt vill skriva att det ÄR roligt och bra OCKSÅ!!! =)



· Kommentera inlägget här ·
Foto/redigering 12 kommentarer




Modelljobb

Ja idag har jag och min goe vän Camilla agerat modeller för Modell Lab. Vi blev först sminkade och sedan fotograferade. Helt klart skitnöjd över hela dagen. Jätteroligt har vi haft det=)

Lite av bilderna jag köpte...köpte totalt 11 stycken=)







· Kommentera inlägget här ·
Foto/redigering 12 kommentarer




Modell för en dag

Lördag morron och klockan ringer 06.00....just nu hatar jag det där jävla ljudet av alarmet som ringer. Jag kan gå upp klockan 6 men INTE en lördag...Nikki vaknade ju med såklart så ja här sitter vi nu och jag hoppas hon somnar snart igen! Dock har Molly också vaknat nu men henne la jag framför Anki och Pytte en stund iaf.

Nåväl är väl lika bra jag vaknar till för i eftermiddad drag jag och en kompis iväg på "Modell för en dag". Ska bli skitroligt att göra nåt tillsammans faktiskt=) Har hört lite olika angående dessa dagar. Både ris och ros så vi får se. Jag går dit med "blankt papper" och bildar mig en egen uppfattning utifrån hur dagen blir=) Hoppas dock på rejält läcker sminkning och några snygga kort iaf. Har svårt att va tillfreds med min kropp nu när jag är så överviktig men jag får försöka se det fina i bilderna ändå! Kommer inte köpa jättemånga kort dock för de är rätt dyra men några får jag väl köpa iaf OM de är fina vill säga!
Suttit och kollat deras hemsida och deras portfolio är snygg iaf och många läckra foton.
Ni får se ikväll eller imorron hur det blev=)))

Nej nu kurrar magen och jag får försöka få i mig lite frukost...lillskiten börjar gnälla här så hon ska nog snart sova..när hon ulkat ur sig hela flaskan hon drack förut...guuuuuud vilken unge till o spy... Hela tiden också!!!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 9 kommentarer




Redovisning som gick bra=)

Idag har vi haft redovisningar från kl 9-13 UTAN rast..kan ju bara meddela att mitt huvud sprängs just nu. Man kan ju inte sitta och säcka ihop o inte lyssna på de som gör din redovisning heller eftersom vi faktiskt ska lämna respons på det sen. Det gick dock bra. Först körde de som ville i helklass och sen vi som inte kände oss riktigt bekväma med det i mindre grupp.
Jag måste säga att jag är mäkta imponerad av alla som vågade ställa sig framför klassen trots att det var oerhört jobbigt för dom. Många som jag lite extra imponerad av. Heder åt dom!
Jag är impad även av oss som gjorde det i mindre grupp. Vi öppnade oss mycket och det blev en härlig diskussion efter varje redovisning.

Min redovisning utgick jag ifrån egna erfarenheter som ledare och vad som kan va bra och mindre bra. Jag tog upp mycket hur självkänsla och självförtroende har en stor plats i hur du är som ledare. Har du inget av dessa två så är du antagligen inte så jättebra i ditt ledarskap heller. Jag vet...jag har själv varit på båda sidorna. Jag jobbar just nu på att bygga upp mitt självförtroende och min självkänsla!

Jag är faktiskt stolt och nöjd över mitt framträdande idag. Jag var lugn och sansad när jag pratade och jag fick med det mesta jag ville få med. Kunde ha fått med lite mer men ja i det stora hela är jag jättenöjd. Fick även väldigt bra respons över hur jag framförde det och mitt innehåll. Det stärkte mig ytterligare en bit <3

Nu har jag jävligt ont i huvudet som sagt så jag ska avrunda här och åka och hämta barnen...va bara in för att dricka lite pepsi och gå på toa egentligen!

Ha det gott, återkommer sen=)


· Kommentera inlägget här ·
Studier 7 kommentarer




Gravid trots steril?

Kan man verkligen bli det...hur stor är risken? Alltså jag känner mig gravid. Har sån sjuuuuuk mensvärk så jag har aldrig känt värre tror jag (förutom de ggr jag varit gravid då). Jag har aldrig mensvärk annars men nu har jag haft det sen innan ägglossning och idag har det vart olidligt jobbigt....
Men jag har ju kapat de där grejerna där inne så jag ska ju inte kunna bli det..tror det är 99% säkerhet med en sterilisering, men med min jälva otur har väl Sannys förbannade fiskar hittat mina ägg IGEN..då jävlar!!! då dränker jag mig!

Bara så ni vet...;-)

(och nej jag ska inte dränka mig OM jag är gravid, tror inte jag är det heller, hoppas inte iaf och är jag det så blir det jobbigt..mycket jobbigt....för fler barn vill jag inte ha! )


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer




God Jul hjärta=)

25kr kostar dessa hjärtan med God Jul textat och med ett sött band på=)


· Kommentera inlägget här ·
Till Salu 4 kommentarer




Redovisning som gick åt helvete!

Åkte till skolan idag, full av självförtroende...nej där ljög jag så stor som jag är! Jag åkte dock till skolan...men att redovisa och leka en lek med 30 vuxna, inte min grej ALLS! Sätt in 30 ungar så blir det andra bullar av det.
Jag genomförde dock leken jag valt och ja det gick väl sådär. För det första var vi för många och att hålla på att dela av salen osv när vi bara har 10 min på oss var inte tal på, så jag fick köra helklass. Summan av detta blir ju att många får inte röra bollen en gång och det blir trångt. Jag är ingen person som vill ta plats och ha fokus på mig, vilket leder till att jag inte blir så tydlig och hänger med så mycket och det är jag väl medveten om. Dock funkar detta bra när jag har med barn att göra. Varför är man sån?
Nåväl jag fick en varm applåd och beröm för att jag faktiskt klarade av att genomföra leken trots min ångest inför detta...Imorron är det muntlig redovisning. Men jag har bestämt mig för att inte skriva ner nåt tror jag utan prata från hjärtat..och då kommer det handla om "mig som ledare då och nu. Vad som händer när man tappar sitt självförtroende och sin självkänsla. Hur man förändras som ledare" osv..lite sånt. Jag kommer prata om egna erfarenheter tänkte jag. Får se om jag fixar det i helklass eller om jag kör liten grupp. Får bestämma själv och det är skönt! Risken är dock att gråtiga Mitha kommer fram...det är så ett så känsligt ämne för mig och många händelser som ligger till grund för mitt dåliga självförtroende. Men jag tror ändå att får jag berätta detta och dela med mig till mina kurskamrater så har jag kommit ett steg till att bli en bättre ledare=)

Efter jag redovisat min lek förut idag fick jag så jävla ont i magen så jag fick skynda mig och åka hem. Orkade inte ens säga till läraren utan fick hälsa via en kurskamrat...helvete va ont jag fick. Har väl ett skov på gång snart för nu har jag haft smärtor till och från länge....

Jaja inget att göra åt! Det blir nog bra och går ju över så småningom=)

Vad gör ni andra idag?



· Kommentera inlägget här ·
Studier 6 kommentarer




Pyssel av mig...till salu

Jag har nu gjort fler tändsticksaskar (detta är stora askar och inga små pytte alltså). Dessa ska levereras imorron. Men jag tar emot beställningar om någon är intresserad. Jag gör ingen ask lik den andra nästan utan det är fantasin som får spela in här när jag sätter mig och grejar=)

Fin julklapp kanske, eller present, eller varför inte en inredningsdetalj i ditt egna hem!

30kr asken (plus porto om de ska skickas)



jag gör även trähjärtan och dekorerar. De stora är ca 24 höga och de små är ca 15.5

Här är några jag gjort idag! 50kr för de stora och 25 för de små=)
Bara beställa, går bra att skicka också=)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Hej och hej då

Hann säga typ "hej och hej då" till maken förut så stack han och jobbade. Fan va detta suger alltså...men jag har valt det själv så det är bara att låta det va så! Vi ses ju på söndag iaf=)

Var på min vfu idag mellan 6-14. Lugnt så här på lovet, var bara 7 barn på våran avdelning idag. Jag passade då på att dra fram pysselvagnen och pyssla med några av dem. Uppskattat och det blev fina askar dom gjorde=)

Imorron är det back to school igen och redovisning av lekar. Är helt slut i kroppen och ryggen så vi får se vad det går.

Nu ska jag ladda för att hämta TinTin på Hörnan och sen blir det nog inte mkt gjort här idag. Har ju hjärtan jag ska göra klart och lite askar..men jag tror jag tar det imorron så får jag leverera dom på fredag sen=) En vecka senare än jag sa..men jag har fan inte hunnit. Får hoppas ingen blir sur bara!

Vad gör ni andra idag?

*kram*


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 10 kommentarer




Tidiga morron

Här sitter jag och har vart vaken i en halvtimme redan. Nja där ljög jag för jag vaknade redan 03.50 av Nikki men jag gick upp vid 5. Ska iväg och ha en praktikdag som jag missade min först VFU-peroiod. Det är nog det sämsta med detta arbetet, dessa tidiga mornar...jag är trött!
Men jag ska inte klaga, det är detta jag vill göra och man vänjer sig absolut vid det här också!

Efter jag slutat sen så får jag dra iväg och storhandla innan Sanny ska iväg och jobba. Vi har verkligen inte setts nånting denna veckan o lär inte göra de kommande heller, då har jag vfu så...jaja sånt är livet!

Vad gör ni andra idag? Kan ni inte berätta så jag har nåt roligt att läsa när jag kommer hem sen=)

Ha en bra dag <3


· Kommentera inlägget här ·
Studier 5 kommentarer




Urk

Urk fy fan va jag blev illamående..slänger mig på soffan o ser om jag orkar hålla mig vaken o se Desperate Housewife..ska upp 5 te möran så det är nog bättre att sova...och hoppas illamåendet går över!

Gonatt! <3


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Räkningar!

Ja då har man betalat räkningar och är än en gång fattig. Förstår verkligen inte va fan jag gör med mina pengar? Har inga avbetalningar eller nåt...men vatten, telefoner, kurslitteratur, kläder, mat etc..ja det blir fan dyrt alltså! HUH! Jaja blir att leva på nudlar o älgfärs hahaha



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer




Nikki 8 månader

Idag är det 8 månader sedan Nikki kom till världen! 8 månader av kärlek!
Älskar dig vårt lilla bustroll <3



· Kommentera inlägget här ·
Barnen 6 kommentarer




Vände och åkte hem igen

Kom till Karlstad i höjd med IKEA....vände för magen vill inte va med mig. Har ont idag..så nu ska jag lägga mig och sova en stund innan Sanny drar o jobbar=(

Skitmage!


· Kommentera inlägget här ·
Sjukdom 2 kommentarer




Ekorr´n satt i granen

..skulle skala kottar...

Blev inget mer med det..istället sprang du ut i vägen, fram och tillbaka, förvirrad och försökte förgäves veta åt vilket håll du skulle springa för att inte bli påkörd. Tyvärr kom jag med min jävla bil och :dunk: så levde du inte mer=(((

Förlåt lilla ekorren! Tårarna kom för din skull....jag är en känslomänniska och du var det första djur jag nånsin kört på (vad jag kan minnas) och jag hoppas det var det sista=(

R.I.P




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Lekar

Laddar för en förmiddag på universitetet. Det ska redovisas lekar som jag tidigare nämnde...vet inte om jag är så sugen på detta idag. Kroppen värker som på en 100åring tror jag....inte upplagd för att leka med andra ord. Men det blir säkert bättre när jag kommer dit=) Ska käka frukost nu och sen åka, vi börjar 9. Igår var jag där 8.20 för jag var helt säker på att vi började halv 9...ja men åh så bra att jag fick stå o vänta i 40 min då hahaha....klantarslet Mitha liksom.


Vad gör ni andra idag? Ska försöka hinna med en bloggrunda sen. Men ikväll måste jag göra klar hjärtan o askar och leverera också....lovade innan helgen...jag hann inte=/

Kram på er där ute!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer