Heltidsjobb

Jag undrar hur fan man gör för att hinna med heltidsjobb i en stor familj? Alltså jag vet inte ens om jag vill jobba heltid sen....denna veckan har jag tamejfan inte hunnit nåt, inte ens att ringa tandläkaren....disken ska vi inte prata om o tvätthögen har växt som fan...ledig helg? Knappast lär städa o tvätta hela helgen!

Nej 85% räcker gott och väl för mig!

lat? Inte ett dugg men en mamma som faktiskt vill hinna se sina barn mer än 1 timme innan sängdags!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tror att man hinner rätt mycket faktiskt trots att man kanske jobbar heltid - men det är bara vad jag tror det ;P



Jag tex, hann mer när jag jobbade under sommarn än vad jag tar mig tid till nu - jag kände mig mer taggad och igång liksom..



Hoppas dagen har vart bra :)

2011-11-10 @ 19:18:30
URL: http://shabbychicme.blogg.se/
Postat av: thinki.se

Det går inte i hop. Jag har fulltid (i bland med övertid) + pendlande (nu 3 timmar extra i bilen varje dag) och det körs i bött bara. Men man får prioritera det viktiga och det är barnen. Hjälpas åt att hämta, lämna, köra, peppa osv. Sen får det andra puttas in när det blir kikhål.



Styrka till dig. Tycker du gör det fantastiskt bra! Trots allt! Och du, man får ha skitdagar!

2011-11-10 @ 22:06:09
URL: http://www.thinki.se/wp
Postat av: Helén

Jag vill jobba 75 % - har arbetat 100% - eller MER med de andra barnen men nu vill jag NJUTA o få mer tid med alla de "små" - som har blivit stora en del av dem...



Nu när man vet med sig oxå att det är sista barnet man har födit fram så känns det mer viktigt att inte ha ett liv på jobbet o ha ett hem att gå till utan ha ett jobb att gå till o ett liv i mitt hem! :)



Puss o kram fina fintjejen Mitha!

2011-11-10 @ 22:53:35
URL: http://heponimake.blogg.se/
Postat av: susanne

vll också jobba 75 % de är precis lagom tycker jag även om man (bara har ett barn) men de räcker för min del att jobba 75.

Jag förstår inte heller hur folk hinner med när de jobbar heltid. du är duktig som kämpar på, klart man har mindre dagar som är bra . hoppas du får en bra helg.

2011-11-11 @ 06:32:45
URL: http://mittvitahemi.blogg.se/
Postat av: Nnika

Jag förstår din känsla, jag har undrat detsamma ibland när det varit extra mycket här. Just nu är det relativt lugnt.. skönt det!

Kram

2011-11-11 @ 07:46:15
URL: http://www.nnika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback